Чому кремлівська пропаганда дмухає в фанфари: У ЗСУ розказали про реальну ситуацію під Бахмутом

Місто Бахмут на Донеччині давно стало важливою ціллю для Російської Федерації, тому пропагандисти розповідають про просування на цій ділянці фронту.

Насправді для армії РФ – це мікроуспіхи, заявив 1 грудня спікер Східного угруповання військ Збройних сил України Сергій Череватий в ефірі національного телемарафону.

"Якщо ми глянемо на ситуацію під Бахмутом, то зрозуміємо про яку сміхотворну для найбільшої країни світу територію йдеться. Чомусь їхні інформаційно-психологічні операції постійно поширюються на те, щоб максимально розказати про взяття частини населеного пункту, декілька вулиць, якоїсь висоти", – сказав він.

Бахмут для Кремля перетворився на "ідею-фікс", його невзяття означатиме для Росії програш своєї держави, вважає Череватий. Саме тому російські пропагандисти так активно розповідають про мінімальні успіхи на Бахмутському напрямку.

"Вся пропагандистська машина РФ працює на те, щоб довести якісь мікроуспіхи. Але впродовж чотирьох місяців після нашого планового відступу з Лисичанська та Сіверськодонецька на Луганщині вони нічого не можуть зробити", – додав речник Східного угруповання військ ЗСУ.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Над Кримом виють сирени та лунають вибухи в різних кутках окупованого півострова

п’ятниця, 19 квітень 2024, 14:32

У тимчасово окупованому Криму вранці 19 квітня було чути вибухи. Про це повідомляє Telegram-канал Кримський вітер.

"Скоро корабли будут уничтожаться здесь": Партизани розвідали військово-морську базу РФ у Новоросійську

п’ятниця, 19 квітень 2024, 13:17

Партизанський рух "Атеш" провів розвідку військово-морської бази Чорноморського флоту Росії в Новоросійську. Туди РФ перемістила більшість своїх суден з Криму. Про це пише "Атеш" у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України. "Під час розвідки б...