Чому НАБУ цікавиться Тетяною Чорновол, - командир 413-го ОСб

"Мав п'ять місяців спільної з Тетяною Чорновол служби. Скажу чесно: більш рішучої, сміливої та по-бойовому нахабної захисниці я не бачив за всі роки війни. Взвод, яким командувала Тетяна, завжди вирізнявся високою дисципліною, мотивацією та професіоналізмом", - пише Роман Ковальов, підполковник, командир 413-ї ОСб, на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Зазвичай саме Тетяна зі своїми підлеглими на дві-три доби раніше, ніж інші, займає позиції під носом у ворога, коли ми плануємо якусь "акцію". А іноді й на дві-три доби пізніше за інших відходить після того, як "акцію" проведено.

Сьогодні раптом я дізнався, що Тетяну викликають на допит у НАБУ.

"Будете сміятися: за мене, фронтовика, взялося НАБУ. Такий собі детектив Андрій Грушанський, здоровий мужик, який під час війни, замість того щоб піти на фронт... купував квартири в Києві та клепає проти мене справу. Воно мене на допит викликало. Не відмовилася, я йому сказала, хай їде до мене на нуль – поговоримо. А ще, я йому покажу, до чого довели країну продажні детективи, що виконують політичні замовлення", - каже Тетяна Чорновол.

Щодо справи, яку реанімувало НАБУ: у 2014 році "Роснефть" за допомогою юридичної фірми "Арцінгер" виграла кілька судів, щоб повернути арештовану після Майдану нафту у власність Росії.

Чорновол викрила, що в "Арцінгері" працювали заступник генпрокурора Касько, керівник "Трансперенсі інтернешнл Україна" Тімур Бондарєв та інші діячі, що мали репутацію антикорупціонерів.

У результаті послідовного захисту інтересів України Тетяною Чорновол та її однодумцями арештована нафта й пальне компанії "Роснефть" були поставлені для потреб ЗСУ.

"Чому зараз? Справа не в мені. За мене взялися, бо це тиск на моїх друзів, які мали нахабство вимагати від НАБУ розслідувати мегакорупцію, яка відбувається в царині закупівлі боєприпасів для армії. Щоб ви розуміли - у нас ціле НАБУ, і два роки їм сцикотно взятися за розслідування найбільш страшної для країни корупції, яка обмежує кількість боєприпасів на фронті. Сцикотно? Чи зрадники?" - прокоментувала Тетяна Чорновол.

Мені нема чого додати, окрім слів на підтримку Тетяни Чорновол. Дякую тобі та твоєму підрозділу за службу. Разом до перемоги! Перемоги над зовнішнім і внутрішнім ворогом!".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Різдво Пресвятої Богородиці: Ця сильна молитва прочитана з чистою душею допоможе здійснити найзаповітніші бажання

неділя, 8 вересень 2024, 5:00

Різдво Пресвятої Богородиці віруючі за новим стилем відзначають 8 вересня. І цей день вважається дуже сильним енергетично, а молитви мають особливу потужність. За однією з традицій жінки, у яких немає дітей, накривають святковий стіл і запрошують бідни...

Україна має впасти на день пізніше Росії. Все, більше ніяких інших формул немає - Портников

субота, 7 вересень 2024, 21:43

З РФ можливі перемовини про припинення вогню, і лише за деяких умов. Таку думку висловив журналіст Віталій Портников, передають Патріоти України. "Я виходжу з аксіоми, що російсько-українські перемовини про закінчення війни в принципі неможливі. Про це...