Чому насправді Польща не збила російську ракету, - журналіст

"Пішли польські експерти пояснювати, чому вони не могли збити ракету над своєю територією. Мовляв, і уламки б впали на польських фермерів, і довелось би закривати територію для польотів, і білоруси з росіянами тільки й чекають, щоб польське ППО засвітило свої радари у прикордонні. І взагалі, ну ви ж розумієте. 39 секунд – це навіть до Варшави не долетіти", - пише журналіст та блогер Антон Павлушко на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"З "експертної" точки зори мабуть так воно і є. Ось я тільки не розумію, нащо озброювати свою армію з ніг до голови і робити вигляд, що народжується нова супер-держава в центрі Європи, якщо ти просто ссиш?

В прикордонних регіонах з Україною вже давно ніхто не літає. Чи вночі дуже популярний маршрут для приватних літаків Хельм-Перемишль? Ну для кого ця аргументація?

Про уламки на голови мирних міст. А починаючи з якого проникнення довелось би таки стріляти в ракету. Ось вона летить і чомусь здуріла - електроніка з пральної машини дала збій і ракета полетіла прямо у Варшаву. І десь над підльоті до Варшави доводиться приймати важке рішення і таки стріляти. Будете приймати рішення чи не треба ескалювати?

Про тримання у секреті системи ППО та радарів. Невже хтось думає, що за такої кількості російських агентів та всяких польських фермерів особливо у прикордонні з Білоруссю, у росіян нема розуміння, де які системи ППО? Та весь Калінінград тільки для цього і тримають, щоб мати змогу слідкувати за поляками і ко. В цьому і є сенс цього військового округу.

Просто нема політичної волі збивати. Нема. Ось в України є політична воля обстрілювати Росію, щоб росіяни почали відчувати війну на своїй території. В України нарешті є політична воля запускати дрони по Придністров'ю (повірте, там ще буде все спалено). Навіть в Кучми була політична воля допомогти Македонії зброєю, щоб там не почалась війна. В Ющенка була політична воля допомогти зброєю Грузії під час війни з росіянами.

А тут політичної волі нема. Якби політична воля була, то навпаки поляки б чекали, що на їх території щось залетить, тільки щоб показати росіянам, що з ними не треба жартувати. Як тоді зробив Ердоган. Скажу навіть більше – навіть на підльоті до польської території вони б збивали російські ракети ще над територією України. Потім би вибачались перед Україною (окей, вибачаємо), і висилали б ноту протеста росіянам, що їх ракета летіла в бік Польщі. Але коли політичної волі нема, то все стає дуже складно, і експерти змушені писати кілотонни текстів, чому збити було просто не можливо. А 39 секунд – це ще не ескалація і навіть не проникнення

Нагадаю, як на початку війни російський безпілотник Стріж Ту-141 летів через всю Україну до кордону з Румунією, потім летів там до кордону з Угорщиною, далі йшов в прикордонні аж до Хорватії, де спокійно долетів і гепнувся десь посеред столиці, коли закінчилось пальне. Тоді ППО трьох країн НАТО пильно дивились за ними і сподівались, що якось минеться. Минулось. Тоді теж ne zginęła і якось минулось".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Все буде погано? Три міфи про "тотальне зубожіння після війни", в які вірять українці, - Сергій Фурса

четвер, 9 травень 2024, 14:03

"Українці продовжують перебувати у депресії. І одним з факторів цього стану є багато економічних міфів, дуже деструктивних, які засіли в голову українців і активно підживлюються російською пропагандою. Створюючи враження, що все пропало і в України нем...

У параді брали участь "герої СВО": Путін використав 9 травня для пропаганди війни проти України та залякування Заходу, - ЗМІ

четвер, 9 травень 2024, 13:33

Російський диктатор Володимир Путін використав парад 9 травня, який пройшов на Красній площі в Москві, з метою пропаганди війни проти України і залякування заходу ядерною зброєю, зазначають Патріоти України. Як повідомляє Bild, на парад прибули понад 1...