"Чому не улюблена Сизрань?": Екссоратницю Януковича Ганну Герман помітили на іспанському курорті (фото)

Колишня соратниця президента-втікача та державного зрадника Віктора Януковича, екснардепка від Партії регіонів Ганна Герман, ймовірно, перебуває в Іспанії. Про це в череду, 19 квітня, у своєму Telegram-каналі повідомив громадський активіст Сергій Стерненко, передають Патріоти України.

У підписі до фото, на якому жінка, схожа на Ганну Герман, відвідує продуктовий магазин, йдеться, що екссоратниця Януковича перебуває в місті Бенідорм. Це іспанський курорт на узбережжі Коста-Бланки, на якому відпочивають люди із середнім європейським статком.

“Чому не улюблена Сизрань?” - іронічно зауважив у дописі Сергій Стерненко.

В коментарях користувачі також здивовані тим, що колишня соратниця проросійського президента Януковича втекла від війни не до свого колишнього шефа та інших регіоналів, які переховуються в Росії, а обрала західний напрямок.

“Все життя просувала проросійську політику, народ мучиться, а вона кайфує”, “Пропагують совок, а живуть у Європі”, “А як же русскій мір?” – пишуть коментатори.

Нараз немає підтверджень, що на цьому фото дійсно Ганна Герман, можна стверджувати лише те, що існує візуальна схожість жінки із відомої політикинею. Раніше українські ЗМІ повідомляли, що Ганна Герман нібито була у травні 2022 року в Києві на похороні президента Леоніда Кравчука. Українські правоохоронні органи досі не відкрили проти Ганни Герман жодного кримінального провадження.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 7 травня. Дівчата збиралися у найстаршої подруги і ворожили на суджених і долю

вівторок, 7 травень 2024, 7:05

Православна церква України 7 травня за новим стилем вшановує пам'ять преподобного Іоанна Зедазнійського та його учнів. За старим стилем сьогодні вшановують мучеників Саву Стратилата та Євсевія. 7 травня українці присвячували посіву овочів та зернових к...

Противник активно впроваджує нові системи організації та нанесення вогневого ураження в ході ведення бойових дій, - Костянтин Машовець

вівторок, 7 травень 2024, 5:58

1. Дані по рівню падінню експорту озброєння та військової техніки (ОВТ) та оборонних послуг з ри-фи... . Представники державної російської компанії "Рособоронэкспорт" підготували для нинішнього міністра оборони ри-фи пана шойгИ, "озабоченного" криміна...