Чому не варто "світити" західну техніку у бригадах до її прибуття на фронт: У DeepState пояснили на прикладі AMX-10

Україні не варто демонструвати військову техніку, отриману від західних партнерів, із привʼязкою до конкретної бригади ЗСУ до прибуття цього озброєння на фронту. Ворог також моніторить інформаційний простір і, знаючи, який підрозділ наших Сил оборони отримав певний вид техніки, має змогу підготуватися до боротьби із нею, передають Патріоти України.

Приналежність військової техніки до певної бригади росіянам вдається визначити завдяки фото, які іноді зʼявляються в мережі. Про це у своємуTelegram-каналі пишуть аналітики DeepState.

"Окупанти теж не ідіоти, тому мають варіанти боротьби з тим чи іншим видом техніки. Крім того, вони знають, де у якої бригади їх смуга відповідальності і, відповідно, концентрують там засоби протидії. Все просто, але дуже часто болюче для нас", – зазначили там.

Чому не варто "світити" західну техніку, у DeepState пояснили на прикладі AMX-10 – "колісних танків" від Франції. Війська РФ знали про їх прибуття в район Нескучного-Новомайорського на Донеччині у червні і встигли вигадати, як давати відсіч цій техніці.

"Зі слів бійців, ворог проти цих танків застосував тактику висування снайперських груп з метою пошкодження коліс, після чого десант починав покидати машину і саме в той момент активізувалася робота ПТУРів та артилерії. Чомусь застосовували саме таку тактику, за версією самих бійців, вона була заздалегідь спланована, і втрати через це були не малі", – сказано в повідомленні.

У DeepState зазначають, що в армії РФ є також спеціальні підрозділи-"мисливці". Вони мають широкий перелік засобів боротьби із західною технікою і постійно переміщуються по лінії зіткнення, зʼявляючись там, де й вона.

Для ворога дуже важливі вцілілі зразки західної техніки, оскільки їх активно досліджують працівники військово-промислового комплексу країни-агресора.Аналітики показали фото одного з захоплених окупантами AMX-10 на виставці у Росії. "Найімовірніше, це той самий танчик, який провалився в підвал у Новодонецькому, і була інформація, що окупантам вдалося його витягнути в тил", – зазначили там.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 8 вересня. Різдво Пресвятої Богородиці. Що потрібно зробити жінкам на Другу Пречисту

неділя, 8 вересень 2024, 7:05

8 вересня за новим церковним календарем (21 вересня за старим) Церква вшановує одне з 12 найважливіших свят після Великодня: Різдво Пресвятої Богородиці. Також сьогодні день пам'яті ікони Софії - Премудрості Божої (Київської) та Почаївської ікони Божої...

Різдво Пресвятої Богородиці: Ця сильна молитва прочитана з чистою душею допоможе здійснити найзаповітніші бажання

неділя, 8 вересень 2024, 5:00

Різдво Пресвятої Богородиці віруючі за новим стилем відзначають 8 вересня. І цей день вважається дуже сильним енергетично, а молитви мають особливу потужність. За однією з традицій жінки, у яких немає дітей, накривають святковий стіл і запрошують бідни...