Чому Пригожин каже, що потрібно оголосити завершення "СВО": Полковник ЗСУ прокоментував ситуацію

Засновник ПВК "Вагнер" Євген Пригожин заявив, що ідеальний варіант- оголосити про закінчення "спеціальної військової операції" та повідомити росіянам, що Кремль досяг усіх результатів, які планував. В ексклюзивному інтерв’ю військовий аналітик, полковник Петро Черник прокоментував ситуацію, передають Патріоти України.

"Може бути, що в такий спосіб вони мацають стратегію, як виходити із цієї війни, бо вони все ж таки перебувають у стратегічній пастці. І це може бути своєрідний сигнал вустами Путіна, бо сам Пригожин нічого говорити не може, щоб мовляв шукати точку доторку для припинення війни на цій фазі", — зазначив експерт.

Він також назвав дуже серйозний нюанс — як зупиняти війну Росії проти України. "Якщо ми не вибили із наших територій росіян? Це абсолютний нонсенс. Не забуваємо, що 4 окуповані області і Крим офіційно за Конституцією ввійшли у їхню територію. Я не уявляю, як вони від цього можуть відмовитися", — додав Черник.

Однак, за його словами, також існує і другий момент, який являє собою точку психологічного протиборства, а також комплексного політичного самого Пригожина із Шойгу і Герасимовим, з якими вони перебувають у вкрай напружених відносинах.

"Не таємниця, що Пригожин має амбіції губернаторства у Санкт-Петербурзі, бо це місто зараз перебуває в Росії у режимі фінансового росту. Корпорація “Газпром” залишила там величезні активи. У такій солянці і треба шукати правду його слів", — додав Черник.

Джерело: ТСН.ua
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

РФ нещадно б'є по Харкову й Одесі, тому що для Кремля харків'яни й одесити – це "зрадники", - Леонід Невзлін

п’ятниця, 3 травень 2024, 0:00

"Постійні терористичні удари російських військ по українських містах – це частина стратегії, яку у Кремлі називають "створенням санітарної зони". Насправді це стратегія вигнання українців з тих територій, претензію на які Путін оголосив ще у своїй "кри...

Вічний Мамин День

четвер, 2 травень 2024, 23:56

Сокровенне. Вступ до великого ювілейного торжества: перша партія гостей фотографується на пам'ять... Зверніть увагу: ще одна партія людей, яке ось-ось сяде ювілейного столу...(Перепрошую, друзі, ніяк не можу розвернути по горизонталі цю свытлину). . Юв...