Чому Путін не може оголосити мобілізацію, - Серж Марко

"Російська мобілізація. У телеграм-каналах того ж Стрєлкова та інших говорящих дуп РФ вже не раз підіймалося питання необхідності російської мобілізації, якщо вони взагалі планують якось конкурентно воювати у майбутньому", - пише волонтер Серж Марко на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"І є непорозуміння, чому "хороший цар" Пуйло не робить таку необхідну мобілізацію. Цапами відбувайлами ставлять Шойгу та інших, бояре погані, а цар ну ви в курсі. Спробую пояснити, чому це питання - дуже боляче для Путіна.

Ну поперше - для мобілізації потрібно мати резерви. Одягу, їжі, техніки...а цього немає. Провалити екіпірування та озброєння мобиків у експедиційній операції з такою активностю - це обректи їх на смерть.

І по друге - це просто жалюгідний ітог для всієї військової машини РФ. Жителі РФ виходить платили налоги, жили як бічі, бо ім два десятиріччя розповідали як "росте процент жиров" у російській армії. Ось ця вся контрактна армія, телеканал Зпізда, прійомкі, не смєшитє наши Іскандєри, все то, що піарили, чим залякували Запад, і в що самі повірили - воно просто бульбашка, ніякої другої армії світу немає, є просто велика країна яка буде мобілізувати народ та загоняти його в окопи як діди воювали.

При тому що російський народ не хоче воювати. Вони хочуть п*здіти про то як хтось прийде та всіх роз*бенить, але патріотизм росіян виключно диванний. І коли іх поставлять перед таким фактом - ну, на фоні нарощування внутрішних проблем, таку масу людей, да ще й зі зброєю кадирівці у узді вже можуть і не втримати.

І так, у нас теж не все добре, але у скрутний час в нас знайшлась та необхідна активна кількість людей, що зупинила російський наступ. У РФ людей, які б ідейно шли воювати у необхідній кількісті не знайшлося.

Тому Пуйлу дуже не хочеться казати про мобілізацію. Це автоматично визначає програш його військової доктрини, та розрахунків з якими він ввязався у цю війну. Тому судячи по всьому російську армію будуть і надалі запоівнювати людьми з глибинки та зеками.

І це у той час коли тисячи нашіх військових проходять навчання на натівських базах. Як там казав Пуйлуша у перші дні: - Ми готови к любому развітію собитій...

Ну що, пісюномордий, як тобі твоя готовність?".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

У новому пакеті військової допомоги США вперше можуть передати Україні ракети дальньої дії ATACMS - ЗМІ

вівторок, 23 квітень 2024, 23:02

США в рамках нового пакета військової допомоги можуть уперше відправити Україні ракети ATACMS дальнього радіусу дії. Про це повідомляє CNN із посиланням на три джерела, передають Патріоти України. Восени минулого року США вперше відправили Україні варі...

"Уклонистов закапывают заживо": Росіяни поширюють черговий фейк про ТЦК (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 22:29

Телеграм-канали РФ поширюють відео, на якому нібито співробітник житомирського ТЦК та СП "закопує" ухилянта. Вони брешуть про те, що таким чином чоловіче населення, яке "відмовляється йти на фронт", намагаються залякати. Про це пише ЦПД, передають Патр...