Чому РФ марно сподівається на перемогу Трампа на майбутніх виборах президента США: Політексперт пояснив деякі нюанси

Росія марно сподівається на перемогу Дональда Трампа на майбутніх виборах президента США. Про це заявив експерт Тарас Загородній в ефірі телемарафону 11 листопада, передають Патріоти України.

"Трамп багато чого говорить, але ми повинні розуміти: те, що говориться з боку Трампа, у нас чомусь вважається – це проросійська риторика. Це не проросійська риторика, це позиція республіканців. У них позиція: давайте менше будемо витрачати і ефективніше витрачати", - пояснив він.

Експерт навів приклад, коли Трамп прийшов до влади, він зняв ембарго на постачання зброї в Україну. "Джавеліни" тоді вперше зайшли якраз при Трампі... Трамп припинив будівництво "Північного потоку", вони просто його припинили. Вони вдарили, наприклад, в Сирії по російських військах... Коли вперше почалися накопичення військ навколо кордонів з Україною, що зробила тоді республіканська адміністрація? Вона надіслала стратегічні бомбардувальники, які літали над територією України, над півднем якраз, і імітували ядерний удар по території Росії", - зазначив він.

Загородній пояснив, що республіканці – це в основному протестантська етика, на якій побудована Америка, яка і зробила Америку великою. "Там головні постулати: працюй важко – це богоугодна справа, допомагай собі і тобі теж допоможуть. Тому, коли ми самі собі починаємо допомагати, в першу чергу більше виробляти зброї, я вас запевняю, (США – ред.) може, і більше зможуть дати", - резюмував він.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Росіяни захопили чергове село на Покровському напрямку, - DeepState (мапа)

субота, 27 липень 2024, 9:20

Російські військові окупували село Вовче Покровського району Донецької області. Про це повідомляють аналітики проєкту DeepState, передають Патріоти України. "Ворог захопив Вовче та просунувся в Яснобродівці, Красногорівці, біля Діброви та Желанного", ...

Народні прикмети на 27 липня. На Пантелеймона-цілителя українці здавна моляться за поранених військових. Того, хто порушує заборони цього дня, може спіткати пожежа

субота, 27 липень 2024, 7:05

27 липня за новим церковним календарем (9 серпня за старим) - день пам'яті великомученика Пантелеймона, цілителя. За старим календарним стилем - день пам'яті святих отців шести Вселенських соборів і преподобного Стефана Махрищського. . Пантелеймон нар...