Чому Росія більше не обстрілює Київ: Жданов назвав нову "мішень" для ракетних ударів

Військовий експерт Олег Жданов пояснив, чому мішенню російських окупантів став захід України. Він наголосив, що росіяни, ймовірно, зрозуміли, що від обстрілів Києва немає жодного ефекту. Про це він сказав у коментарі ТСН.ua, передають Патріоти України.

Жданов наголосив, що на заході України окупанти, ймовірно, шукають західне озброєння та резерви ЗСУ. "Раніше, яка б не була атака, більша частина ракет ворога летіла саме на Київ. Сьогодні вони змінили тактику. Гадаю, що до росіян нарешті дійшло, що пробити ППО Києва їм не до снаги. Тому вони вирішили змінити регіон обстрілів.

Думаю, там вони шукають резерви ЗСУ й західне озброєння, від якого залежить боєздатність наших частин і спроможність ведення наступальної операції. Тому так, це дійсно була доволі масована атака, коли майже всі ракети було спрямовано на західні регіони – Хмельницьку, Львівську, Івано-Франківську, Волинську області", – розповів сайту ТСН.ua військовий експерт Олег Жданов.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Жирна ціль для українських ударів: Що відомо про аеродром "Дягілєво", котрий вночі розносили в друзки БПЛА

субота, 27 липень 2024, 16:00

У Рязанській області Росії сьогодні вночі, 27 липня, гриміли вибухи. Росіяни повідомляли про роботу ППО по безпілотниках у районі НПЗ і біля військового аеродрому "Дягілєво", де розташовані бомбардувальники Ту-22М3 . Патріоти України пропонують ознайо...

Росіяни захопили чергове село на Покровському напрямку, - DeepState (мапа)

субота, 27 липень 2024, 9:20

Російські військові окупували село Вовче Покровського району Донецької області. Про це повідомляють аналітики проєкту DeepState, передають Патріоти України. "Ворог захопив Вовче та просунувся в Яснобродівці, Красногорівці, біля Діброви та Желанного", ...