Чому Росія запускає по Україні рівно 36 дронів: Нумеролог вважає, що саме так порадили шамани

Днями росіяни втретє з початку року вдарили по Україні саме 36-ма повітряними цілями. Як виявилось, така кількість ракет та дронів-камікадзе могла бути обрана зовсім не випадково, зазначають Патріоти України.

Спочатку про 36 націлених по Україні ракет 16 лютого цього року в своєму Telegram-каналі повідомляв Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний. "З 01.40 до 03.45 16 лютого противник здійснив пуски крилатих ракет повітряного та морського базування, керованих авіаційних та протикорабельних ракет. Усього в ударі було застосовано 36 ракет", - йшлося у повідомленні Залужного від 16 лютого.

Через 3 місяці, 8 травня, росіяни атакували столицю такою ж самою кількістю дронів-камікадзе. Про 36 безпілотників журналістам офіційно повідомив міський голова столиці Віталій Кличко, який приїхав оглянути один з пошкоджених будинків в Святошинському районі Києва.
"Це була наймасовіша атака на наше місто під час військових дій. 36 дронів були в напрямку нашого міста. Хочу подякувати нашим протиповітряним силам, які збили всі 36 дронів", - повідомив Кличко, оглядаючи пошкодження в одній з квартир.

І, буквально днями, 25 травня, командування Повітряних Сил ЗСУ повідомило, що українське ППО та вогневі групи знищили 36 із 36 дронів-камікадзе.

Зважаючи на те, що кожна пускова установка для масового запуску дронів налічує 5 таких одиниць, нелогічним виглядає те, що ворог завантажує 7 повних установок, тобто 35 дронів, а потім запускає ще один безпілотник-одинак.

Своє трактування запуску ворогом саме 36 дронів має майстер нумерології Владислав Грицай. На його думку, така кількість зовсім не випадкова та може свідчити про високу схильність окупантів, які віддають наказ атакувати, до магії. Детальніше він розповів в коментарі для ЗМІ.

"В чому сакральність 36? По-перше, 36 – це кількість гральних карт у колоді, - каже Владислав Грицай. - 36 – це число, яке ділиться на 18 та на 12. А це два числа, які є сакральними. Ці два числа, які вважаються не просто містичними, а такими, що мають негативний вплив. У таронумерології 18-й аркан, 18-та енергія, це енергія – Місяць, вона вважається найбільш чаклунською енергією. 12 аркан – це аркан повішений. На 12 аркані Таро зображена жертва, підвішена за ноги. Це є аркан жертви, аркан людини, яку можуть повісити. Тобто це також про містичний вплив і про містичний зміст. 36 досить часто вважається числом, яке зв’язує енергетично з темним світом. Дійсно, дуже сакральне число, яке посилює можливості порушити світські закони, це число часто фігурує в містиці та пов’язує людину з темним світом. Нерідко це може бути якийсь контакт".

На уточнююче запитання про те, чим може керуватись той, хто віддає наказ про запуск саме такої кількості дронів, Владислав Грицай відповів нам так: "Скоріш за все, можливо, є порада шаманів. Тобто пораду щодо кількості для запуску може давати людина, яка розуміє зміст всього цього".

Військовий експерт закликає не дивуватись

Своє чергою, військово-політичний оглядач групи "Інформаційний спротив" Олександр Коваленко каже, що в такій кількості атакуючих дронів зовсім немає нічого дивного.

"Насправді ворог не завжди використовує в пусковій установці той комплект, який багато хто бачив (5 дронів - ред). Станом на сьогодні ворог використовує і одинарні пускові установки. Окупанти не мають якоїсь жорсткої прив’язки, тому ми бачимо і 30, і 36, і 23, і 27 дронів. Розраховують на ту кількість, яка у них є в наявності, направляють їх за різними напрямками. Нічого дивного немає в тому, що запускають таку кількість, яка не ділиться на 5", - розповів Олександр Коваленко.

Джерело: ТСН.ua
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"У відповідь на теракт в Москві РФ знищила штаб-квартиру СБУ": Пропагандисти Кремля запустили нову серію фейків у західних ЗМІ

четвер, 28 березень 2024, 13:15

Центр протидії дезінформації опублікував добірку фейків і маніпуляцій, які іноземні ЗМІ продукували 28 березня. За версією ЦПД при РНБО України, 28 березня іноземні ЗМІ запустили два фейки та одну маніпуляцію, передають Патріоти України. Фейк: "У відпо...

"Вона поки приховує, що в офіційному шлюбі": Даша Астаф'єва вийшла заміж за багатія, який на 10 років молодший, - блогер

четвер, 28 березень 2024, 13:06

Оглядач українського шоу-бізнесу Богдан Беспалов "злив" інсайдерську інформацію про модель, співачку і волонтерку Дашу Астаф'єву. Він із посиланням на свої джерела заявив, що артистка за час повномасштабної війни вийшла заміж за молодого багатія. Однак...