Чому росіяни досі підтримують Путіна та війну проти України: Західні аналітики знайшли кілька причин

Війну проти України досі підтримують 73% росіян, а особистий рейтинг президента РФ Володимира Путіна сягає 80%. Причина цього полягає у поєднанні політики російського уряду та реакції Заходу на війну. Про це йдеться у статті The Economics Times, передають Патріоти України.

Скільки росіян підтримують війну і Путіна

У матеріалі зазначається, що Путін оголосив про плани балотуватися на президентських "виборах" 2024 року і майже напевно виграє їх. Він керував Росією протягом 24 років, і опитування демонструють, що війна проти України зміцнила підтримку Путіна.

Автори статті звернули увагу, що наприкінці 2022 року в РФ відбулося зниження підтримки як війни, так і Путіна. Усе тому, що восени російська влада розпочала масштабну мобілізацію у відповідь на успіхи ЗСУ спочатку під Києвом, а потім під Харковом. Щоб уникнути призову до війська, чимало молодих чоловіків залишили Росію.

Окрім того, російські війська відступили від свого плацдарму на західному березі річки Дніпро на Херсонщині. Занепокоєння росіян ситуацією позначилося на результатах опитувань у той період.

Зазначається, що певний вплив на покращення результатів опитувань має нетерпимість російської влади до публічної опозиції війні чи Путіну. Поразка окупантів у літньому контрнаступі України також, безумовно, підвищила впевненість Росії. Крім того, суворою таємницею залишається кількість загиблих на фронті російських військових.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Огляд карти бойових дій за 25 вересня 2024 року - Злий Одесит

п’ятниця, 27 вересень 2024, 0:34

25 вересня, 945 доба оборони України проти російської навали. Ситуація на Вугледарі загострюється: які нові атаки готує ворог? Які втрати зазнає російська армія в цьому стратегічно важливому регіоні? Чи вдасться українським захисникам утримати позиції?...

Пекін намагався це приховати: У Китаї затонув новітній атомний підводний човен

четвер, 26 вересень 2024, 21:54

Китай намагався приховати затоплення новітнього підводного атомного човна. Про це повідомляє The Wall Street Journal, передають Патріоти України. За інформацією видання, навесні 2024 року в Китаї затонув новітній атомний ударний підводний човен. Інциде...