Чому США намагаються переконати Зеленського провести переговори з Путіним, - колишній співробітник СБУ

Білий дім просить українське керівництво показати відкритість до переговорів з Росією. Це політична складова, але нам головне, щоб США продовжували надавати військову підтримку нашій державі. Крім того, відповідна заява може бути частково розрахована на внутрішнього американського споживача. Таку думку висловив колишній співробітник СБУ та експерт Українського інституту майбутнього Іван Ступак, передають Патріоти України.

США, ймовірно, хочуть, щоб Зеленський приїхав на G-20

Так, у Сполучених Штатах наближаються вибори до Палати представників. До того ж колишній американський лідер Дональд Трамп заявив, що планує балотуватися на наступних президентських виборах. І на ці фактори також треба зважати.

Ступак зауважив, що, ймовірно, візит безпекового радника США Джейка Саллівана мав на меті переконати Володимира Зеленського відвідати зустріч G-20, яка стартує 15 листопада в Індонезії. На його думку, участь президента України в саміті дійсно була б правильною. "Він (президент Зеленський – ред.) повинен взяти на себе увагу всіх засобів масової інформації", – розповів Ступак.

За його словами, президент України має приїхати та підтвердити, що не боїться російського диктатора. "Хай Путін боїться Зеленського, а не навпаки", – підкреслив експерт.

Джерело: 24 канал
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Саммит мира в Швейцарии: завышенные ожидания или сдержанный оптимизм - Злий Одесит

субота, 4 травень 2024, 9:05

Как известно, 15 и 16 июня в швейцарском Бюргенштоке пройдёт саммит мира по Украине, в ходе которого будут обсуждены вопросы урегулирования войны, а так же создание дорожной карты участия России в мирном процессе. О проведении данного саммита заявлялос...

Народні прикмети на 4 травня. Чим українці традиційно опікувались на Пелагеїн день

субота, 4 травень 2024, 7:05

Християни східного обряду 4 травня за еовоюліпнським календарем відзначають день пам’яті святої мучениці Пелагеї. Також відома як Пелагія Таврійська, була християнською святою, яка жила в III столітті в місті Тарсі, що на території сучасної Туреччини. ...