Чому символом патріотизму росіян скоро стане вбитий у зад цвях, - Петро Олещук

"Побачив черговий витвір московитського ідіотизму з літерами "v" та "z" і зазначив для себе, що навіть у символіці між нами – разюча прірва", - пише політолог Петро Олещук на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Стадний інстинкт орди. От їм влада сказала "це тепер ваші символи", й вони одразу кинулися скрізь це малювати, вибривати, татуювати…

І жоден не поставив елементарні питання: а чому саме ці літери, а чому з латинського алфавіту, а чому вони так підозріло нагадують свастику та нацистські шеврони... Ні, питань немає. "Начальство сказало", то "так треба".

Мабуть, якби наказали вважати символом патріотизму вбитий у зад цвях з підвішеним на нього капелюхом, вони б і це робили мовчки.

Українська інакшість

Чи можливо таке в Україні? Ні, у нас вся символіка самозароджується, поширюється та узгоджується суспільним консенсусом. Влада її просто з часом може легалізувати.

Ну не було "указу" вважати пісню "Ой, у лузі червона калина" піснею національно-визвольної боротьби. Просто вона найкраще відповідала суспільному настрою у певний момент. І прикладів таких – безліч. І спробуйте нав'язати українцям щось символічне. Це марна справа. Лише загальносуспільний консенсус".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 2 травня: Що забороняється, а що заохочується на день пам'яті Бориса та Гліба

четвер, 2 травень 2024, 7:05

Православна церква України 2 травня за новим стилем вшановує пам'ять Олександрійського архієпископа Афанасія Великого, а також відзначає перенесення мощей благовірних князів Бориса і Гліба, перших канонізованих святих Русі-України, до нового храму сина...

Часів яр до 9 травня! росіяни пруть на Покровськ - Злий Одесит

четвер, 2 травень 2024, 5:58

Возвращаюсь к практике публикации видео.