Чому так популярні товари Nike? Переваги взуття й одягу бренда

Світовий лідер спортивної індустрії Nike не потребує зайвих рекомендацій, адже товари цього бренда мають попит у людей будь-якого віку і статку. Придбати оригінальні товари Nike можна в інтернет-магазині Megasport, де на вас чекає дуже багатий асортимент спортивної продукції: одяг, взуття та аксесуари. Мегаспорт пропонує скористатися знижками та акціями, також є можливість доєднатися до програми лояльності та суттєво заощаджувати.

Переваги взуття Nike

Якщо хоч раз спробувати одягнути оригінальні кросівки Nike, то одразу можна перетворитися на їх шанувальника. Адже ходити та займатися спортом у такому взутті дуже зручно і комфортно. Виробник пропонує покупцям як моделі для занять профільним спортом (баскетболом, тенісом, бігом, волейболом тощо), так і моделі для повсякденного носіння.

Переваги спортивного взуття відомого бренду мають підґрунтя у запатентованих технологіях:

  • Air-Sole – захист п’яти;
  • Air Max – підошва з високим ступенем амортизації;
  • Nike Air – повітряна подушка, що дозволяє не втомлюватися під час бігу та значно зменшує ризик травми;
  • Duralon – ультралегка гума для виготовлення підошви;
  • Sticky rubber – матеріал, що має підвищене зчеплення.

Кросівки за допомогою цих технологій допомагають зняти навантаження з ніг, в них ви будете відчувати, наче йдете босоніж. В такому взутті перемагають на змаганнях та ставлять світові рекорди. Можна знайти різноманітні моделі взуття Nike у різних цінових сегментах, але вся продукція буде мати гарантовано високу якість.

Переваги одягу Nike

Одяг відомого бренду – це влучне поєднання зручності повсякденного носіння зі спортивними тенденціями. Nike щорічно пропонує покупцям нові колекції та лінійки повсякденного та спортивного одягу.

При виробництві товарів використовують технології Clima-FIT та Dri-FIT. Clima-FIT – це дихаючий матеріал, що не промокає. Використовувати його можна у будь-яку погоду. Dri-FIT – це матеріал, що відводить від тіла ультрафіолет та вологу.

Серед широкого асортименту одягу ви завжди зможете знайти оптимальний варіант як для тренування, так і для відпочинку. Весь одяг має дуже стильний вигляд, тож подобається як молоді, так і тим, кому до вподоби класичний дизайн.

Nike – це справжній символ сміливого й активного життя, де цінується максимальна якість.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 18 квітня. Кузьма городник обіцяє багатий врожай, тим хто дослухається до порад

четвер, 18 квітень 2024, 7:05

Православна церква України 18 квітня за новим стилем вшановує пам'ять учня Григорія Декаполіта преподобного Іоанна і єпископа Кузьми Халкідонського. За старим стилем у свято сьогодні згадують мучеників Агафопода і Феодула. . Наші пращури в свято 18 кв...

"Навіть якщо усунути чинник військового договору": Захід не захищатиме Україну так само, як Ізраїль, оскільки політично йому це не вигідно, - Ілія Куса

четвер, 18 квітень 2024, 6:39

"Теза про те, що Ізраїль захищають усі, а нас ніхто, не витримує жодної критики, лише відображає рожевий світ, в якому живе частина суспільства", - про це у Фейсбуці пише Ілія Куса, передають Патріоти України. "1. Ізраїль має юридичного союзника, підп...