Чому Україні досі не передали МіГ-29: Жданов озвучив досить несподівану причину

Військовий експерт Олег Жданов вказав на можливу причину того, чому Україна досі не отримала від союзників багатоцільові винищувачі четвертого покоління МіГ-29, передають Патріоти України.

"Ні словацькі, ні польські МіГи досі не передані", - заявив він, зазначивши, що раніше всі були упевнені, що ЗСУ отримали ці літаки ще влітку 2022 року.

"Це ми думали, що їх влітку передали... Але, як кажуть, довіряй - але перевіряй. В ейфорії ніхто не став перевіряти. А виявилося, що досі словацькі МіГи не передані Україні. І ми досі ведемо переговори про те, щоб їх передали", - додав він.

Жданов не виключає, що ймовірною причиною і проблемою, через яку винищувачі не передають Україні, є оснащення літаків авіонікою ізраїльської фірми.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Фактично, "філософ" Дугін у бесіді з Такером Карлсоном визнав, що цінності Росії липові, - Марина Данилюк-Ярмолаєва

п’ятниця, 3 травень 2024, 0:15

"Популярний телетрампіст Такер Карлсон продовжує годувати свого глядача трешем із Росії. Путін, Дуров та Дугін. Кого наступного покажуть американським ультраправим в надії переконати, що є якийсь унікальний російський стиль життя? Де можна вбивати, ґва...