"Чому ж нездоровилось? Я навіть дуже здоровий лось!": Український гуморист насмішив пародією на Путіна з Кадировим (відео)

Зірка Студії "Квартал 95", актор Юрій Великий випустив нову пародію, в якій висміяв російського диктатора Путіна та главу Чечні Рамзана Кадирова, передають Патріоти України.

Як відомо, нещодавно Кадиров та Путін зустрічалися у Кремлі, де президент Чечні чомусь почав говорити про війну в Україні та вигадані "успіхи" його солдатів.

У пародії "Путін" запитує у "Кадирова", як його здоров'я, адже ширилися чутки, що йому "не здоровиться". На що "Кадиров" відповів: "Чому ж не здоровилось? Я навіть дуже здоровий лось! Почуваюся чудово, можна сказати, при вас здохну дон. Ой, привосходно дон".

Зізнався "Кадиров", що була в нього все ж одна операція: "Одна нирка відмовила. Це вперше, коли мені хтось насмілився відмовити. Лікарі думали, що нирка не прижилася. Пересадили мені ще одну нирку, а та нирка нирка, що не прижилася, потім переді мною вибачилася і прижалася".

Також розповів "Кадиров" і про те, що "на фронті все добре, принаймні там, де він був": "а де все зовсім не добре, який сенс мені туди їздити". На що "Путін" відповів: "Це правильно, я теж так завжди роблю. Саме тому у нас в Росії все добре".

Похизувався "Кадиров" й тим, що "щодня кадирівці регулярно виконують постановочні больові задачі" і "щодня знищують техніку, американські танки уси абрама, не так сказав, танки "Абрама уси".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Це найбільша атака по РФ! Полетіли сотні дронів. Після атаки почався колапс, - Снєгирьов

понеділок, 20 травень 2024, 9:40

Росію і тимчасово окупований Крим накрила наймасштабніша атака безпілотників. Ціллю Сил оборони України були об'єкти критичної і нафтопереробної інфраструктури, а також кораблі Чорноморського флоту РФ. Російські ЗМІ вважають, що масова атака була прове...

Змінитися, аби перемогти

понеділок, 20 травень 2024, 9:23

Війна – це мистецтво так використати сприятливі умови, щоб здобути найбільшої сили і впливу, виходячи з ситуації (Сунь Цзи). Часто доводиться чути: «Війна – це математика». . Особи, здебільшого далекі від воєнної теорії (а тим більше від практики)...