Чорна смуга для партії Зеленського - тільки за один тиждень відразу два нардепа попалися на екстазі, - блогер

Всього за один тиждень ми стали свідками вже другого скандалу із вживанням наркотиків народними депутатами партії Зеленського «Слуга народу». Минулої неділі в Києві був затриманий нардеп Брагар, аналізи крові якого досліджують за підозрою у вживанні наркотиків. Виникає питання, чому для того, щоб з'ясувати наявність наркотичних речовин в організмі нардепа в Києві потрібно 7 днів, а у Львові це зробили за пару годин? Відповідь напрошується сама собою, що Брагар в Києві, як і Юрченко у Львові, був під дією наркотичного сп'яніння. Про це на своїй сторінці в Facebook пише блогер Віктор Павлов, передають Патріоти України.

Він зазначає, Олександра Юрченка до Верховної Ради привів Володимир Зеленський. Якби не він і його партійний бренд «Слуга народу» кияни ніколи не проголосували б за невідому людину. Тут варто нагадати - Юрченка обґрунтовано підозрюють в отриманні хабара через посередника Фіщенка. Вимагав 213 тисяч доларів для сприяння бізнесу сміттярів. Генпрокурор Венедіктова до останнього не хотіла підписувати підозру Юрченку і тільки після публікації відео отримання грошей посередником, вимушено здалася.
Віктор Павлов підкреслює, не можна забувати, що 17.09.2020 року президент Зеленський особисто пообіцяв, що Юрченко буде сидіти в тюрмі. Однак на відміну від, наприклад, Ріффа, який після слів президента досі перебуває під домашнім арештом, Юрченко їздить на дорогих іномарках і приймає екстазі.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Перед Часовим Яром залишився єдиний форпост, підконтрольний ЗСУ, - офіцер НГУ (відео)

субота, 20 квітень 2024, 9:14

За словами бійця бригади Нацгвардії "Рубіж" Володимира Черняка, перед Часовим Яром залишається водоканал, який росіянам поки що не вдалося форсувати. Але в районі Богданівки ЗС РФ "добре окопалися" і зосередили всілякі ресурси. . Російські війська зак...

Про поточні події кількох крайніх діб на Куп'янському, Сіверському та Краматорському напрямках, - Костянтин Машовець

субота, 20 квітень 2024, 9:05

1. На Куп'янському напрямку противник, судячи зі всього, після перегрупування сюди військ 47-ї танкової дивізії (тд) продовжує "вивчати та знайомитись" із поточною ситуацією... Принаймні, на даний момент, сили й засоби угрупування військ (УВ) "Запад" а...