"Чорноморський флот РФ буде знищено в обов’язковому порядку", - експерт Центру дослідження армії

У Криму тривають атаки на військові об'єкти армії рф. Стало відомо про удар Storm Shadow по розташуванню російського ремонтного батальйону. Таким чином Україна готується деокупувати Крим. Про це заявив директор New Geopolitics Research Network, експерт Центру дослідження армії, конверсії та роззброєння Михайло Самусь у коментарі виданню Charter97.org.

«Україна завдає ударів по військових об'єктах, складах із боєприпасами, інфраструктурних об'єктах, таких як Керченський міст. Удари триватимуть і наростатимуть. Логіка тут абсолютно чітка й зрозуміла. Чорноморський флот рф буде знищено в обов'язковому порядку. Причому — в недалекій перспективі. У нас просто немає іншого виходу. росія зарекомендувала себе як деструктивна сила. Вона окупувала Крим, знищує українську інфраструктуру, економіку. Іншого шляху, як знищити Чорноморський флот рф, просто не існує. росія має бути у стані повної демілітаризації», — вважає Михайло Самусь.

За словами експерта, операція зі звільнення Криму може виглядати абсолютно по-різному, але, очевидно, що буде відрізано комунікацію та логістику рф.

«Міст буде знищено, буде завдано ударів по Чорноморському флоту: корабельному складу, інфраструктурі, по місцях базування, аеродромах, військово-морських базах тощо. Після цього вже буде проводитися операція з деокупації», — впевнений Михайло Самусь.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Дивовижне життя Івана Підкови. Козацький ватажок, що шаблею здобув трон господаря Молдови і був підло страчений у Львові за наказом короля, щоб врятувати Польщу від помсти султана

субота, 27 липень 2024, 18:15

Лідери козацтва пізніших часів відтіснили в пам'яті народу відчайдушного і умілого отамана, що з купкою запорожців став одним з вершителей доль Східної Європи і підняв роль українського козацтва до небувалих до того висот, перевершивши Байду Вишневецького

Жирна ціль для українських ударів: Що відомо про аеродром "Дягілєво", котрий вночі розносили в друзки БПЛА

субота, 27 липень 2024, 16:00

У Рязанській області Росії сьогодні вночі, 27 липня, гриміли вибухи. Росіяни повідомляли про роботу ППО по безпілотниках у районі НПЗ і біля військового аеродрому "Дягілєво", де розташовані бомбардувальники Ту-22М3 . Патріоти України пропонують ознайо...