"Чорний лебідь Путіна вже вилетів": Астролог поділився похмурим для диктатора прогнозом

Навесні на Росію можуть очікувати цікаві події, зокрема перестановка у війську та на політичному рівні. Про це розповів астролог Влад Росс, передають Патріоти України.

Він розказував про те, який вплив для України матиме Мюнхенська конференція: "Мюнхенська конференція стане для України тією поворотною точкою, бо Зеленський і Шольц домовляться про безпрецедентну допомогу. Це як у 1945 році була зустріч на Ельбі, де зустрілися військові армій-союзниць".

Астролог додає, що навесні на Росію можуть очікувати цікаві події, коментуючи це наступним чином: "В Росії вже навесні відбудуться ключові події – сходження на владний Олімп почне Сергій Корольов, він стане керівником ФСБ, а потім замахнеться і на найвищу посаду в Росії".

Влад Росс також зауважує, що Микола Патрушев (секретар ради безпеки РФ) влітку відправиться на пенсію: "... влітку Микола Патрушев взагалі піде на пенсію, а всі розмови про його сина Дмитра і його політичне майбутнє - це така ІПСО, щоб не пропустити його до найвищих посад. Замість Патрушева буде призначено Рашида Нургалієва".

За його словами, навесні – влітку 2024 Шойгу і Герасимов також підуть у відставку, а в російській армії відбудуться чисельні зміни: "Шойгу і Герасимов не будуть керувати армією вже у найближчі 2-3 місяці. Я не знаю, чи це плюс чи мінус для ЗСУ, але Шойгу буде понижений до керівника Росгвардії. Також в армії РФ буде багато перестановок".

Проте окрему увагу астролог звертає на прессекретаря Путіна. "...але найголовніше - Пєсков, прессекретар Путіна також буде звільнений", – прогнозує він.

Як стверджує Росс, Сергій Корольов, який очолить ФСБ, буде розширювати свою владу і прибирати всіх на своєму шляху. Він припускає, що Корольов буде боротися за президентський пост в Росії з мером Москви Собяніним.

Також астролог згадує про вибори президента США, зауважуючи, що може з’явитися ще один кандидат, яким демократи влітку можуть замінити Джо Байдена. "Гевін Ньюсом - це губернатор Каліфорнії, і у вирішальний момент демократи можуть обрати його кандидатом від партії на вибори президента. А дідусь Байден скаже: я втомився, я йду. І він має всі шанси стати наступним президентом США".

Астролог прогнозує, що для України найбільша загроза - це Дональд Трамп: "... це найгірше, що може статися. Хоча Україна не залишиться без допомоги, бо нам допоможе Європа".

Він також вважає, що зараз немає таких потужних лідерів, як, наприклад, Рональд Рейган і Маргарет Тетчер. Росс коментує це наступним чином: "...якби зараз вони були, ми б вже давно перемогли і звільнили все цього літа. Але ситуація така, що зараз в оточенні Джо Байдена є агенти РФ – радник з нацбезпеки Джейк Саліван, на жаль".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Росіяни захопили чергове село на Покровському напрямку, - DeepState (мапа)

субота, 27 липень 2024, 9:20

Російські військові окупували село Вовче Покровського району Донецької області. Про це повідомляють аналітики проєкту DeepState, передають Патріоти України. "Ворог захопив Вовче та просунувся в Яснобродівці, Красногорівці, біля Діброви та Желанного", ...

Народні прикмети на 27 липня. На Пантелеймона-цілителя українці здавна моляться за поранених військових. Того, хто порушує заборони цього дня, може спіткати пожежа

субота, 27 липень 2024, 7:05

27 липня за новим церковним календарем (9 серпня за старим) - день пам'яті великомученика Пантелеймона, цілителя. За старим календарним стилем - день пам'яті святих отців шести Вселенських соборів і преподобного Стефана Махрищського. . Пантелеймон нар...