Чортове колесо закрутило кремлівського біса: Путін боїться перевороту і скасував усі наради зі своїми розлюченими генералами

Путін з Шойгу і Герасимовим

Протягом декількох днів ЗСУ звільнили від російських окупантів 6 тисяч квадратних кілометрів на півдні та сході країни. Офіціоз рашистів називають втечу своїз військ «відволікаючими маневрами». Але експерти не виключають, що в керівництві рф назріває серйозна криза. Про це пише у Фейсбуці журналіст Ростислав Демчук, який живе і працює в Європі, передають Патріоти України.

«Путін боїться зустрічатись зі своїм військовим командуванням і відмінив усі наради з військовими, — пише Ростислав Демчук. - Володимир Путін, який двічі змінював командування з початку війни в Україні, більше не хоче бачити своїх генералів.

Президент відклав наради в Сочі з керівництвом Міноборони після того, як його армія на Харківщині зазнала найбільшої поразки з початку війни в Україні.

За тиждень Збройним силам України вдалося відвоювати 3 тисячі квадратних кілометрів, повідомив у неділю головком ЗСУ Валерій Залужний. Після прориву фронту російська армія за лічені дні залишила територію, яку з десятками тисяч жертв захоплювала близько шести місяців.

Міноборони Росії в суботу назвало фіаско російської армії, яке відбулося на Харківщині, «відволікаючими маневрами» і плановим відведенням військ.

Але це навряд чи влаштовує президента Володимира Путіна. Він відклав наради з керівництвом оборонного відомства та представниками ОПК. Дехто із експертів пояснює, що така поведінка Путіна може вказувати на його побоювання щодо можливого військовового перевороту".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Путін оголосив російським підприємцям про націоналізацію частини їхнього бізнесу. І жоден не назвав його бандитом – Невзоров

п’ятниця, 26 квітень 2024, 20:15

"Кремлівський упир дав рабам своїм чергову виставу. Путін належить до тих садистів, які люблять особисто катувати жертви, насолоджуючись їхнім жахом і покірністю. Йому подобається сам запах страху, який випромінює зал, очікуючи чергового кремлівського ...

Коли "СВО" для росіян відійшло на другий план через економічні проблеми, влада РФ "увімкнула" теракти, - соціолог

п’ятниця, 26 квітень 2024, 20:00

Очільник Інституту конфліктології та аналізу Росії, доктор соціологічних наук Олександр Шульга наголосив, що російська влада використовує страх та теракти як засіб контролю, щоб виправдати економічні труднощі громадян, передають Патріоти України. "Щодо...