Чотирьохзірковий генерал Пентагону вказав на переломний момент у російсько-українській війні

Кремль кинув проти України додаткові сили. Російська агресія тепер вступила у принципово нову фазу, сказав колишній Головнокомандувач військ спеціального призначення США та екскомандувач Міжнародними силами сприяння безпеці в Афганістані генерал Стенлі МакКрістал під час Kyiv Jewish Forum.

"Росія має здатність, як і в часи Другої світової війни, де вони втратили 20 мільйонів людей убитими, залучити багато людей і витримати величезні втрати. Отже, коли з'являється більше російських сил, навіть якщо вони не добре навчені чи керовані, вони стають фактором у боротьбі, і вони можуть зробити так, щоб ця боротьба тривала довго", - вважає генерал.

Росіяни зараз мають достатньо сил, щоб ускладнити операції України навіть з новітньою високоточною зброєю. Але маси мобілізованих не допоможуть окупантам досягти прориву через їхню обмеженість.

Росіяни зараз мають достатньо сил, щоб ускладнити операції України навіть з новітньою високоточною зброєю. Але маси мобілізованих не допоможуть окупантам досягти прориву через їхню обмеженість.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Коли "СВО" для росіян відійшло на другий план через економічні проблеми, влада РФ "увімкнула" теракти, - соціолог

п’ятниця, 26 квітень 2024, 20:00

Очільник Інституту конфліктології та аналізу Росії, доктор соціологічних наук Олександр Шульга наголосив, що російська влада використовує страх та теракти як засіб контролю, щоб виправдати економічні труднощі громадян, передають Патріоти України. "Щодо...

Росіяни використовують на фронті до 60−70 тис. снарядів на добу - джерело

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:15

Представник Генштабу ЗСУ на умовах анонімності розповів, що зараз окупанти ведуть артилерійський вогонь у 5−6 разів інтенсивніше, ніж їм відповідають українці. Про це NV розповіло джерело у Генштабі ЗСУ, передають Патріоти України. Окупаційне угрупуван...