Чотири знаки Зодіаку візьмуть свою долю в руки 12 лютого - на них чекає успіх і багатство

Раніше астрологи розповіли про найзабудькуватих представників зодіакального кола, тепер же вони назвали чотири знака Зодіаку, яким, згідно з гороскопом по картах Таро, 12 лютого випадуть можливості наблизиться до своїх цілей. Про це пише "Слова і фрази", передають Патріоти України.

Овен - Вісімка жезлів

Карта, яка випала Овнам на 12 лютого - символ великої сили і швидкості. Вона обдарує представників знака енергією, яка буде сприятливо впливати як на зовнішні події, так і на їх внутрішні ментальні процеси. Овни вперто трудяться і з кожним днем все ближче до своєї мети.

Тілець - Трійка кубків

Тільцям випала дивовижна карта, 12 лютого стане для них днем, повним дарів. Представники знаку відчують радість життя і повноту буття. Важливо не забувати дякувати долі і розділити свою радість з близькими.

Близнюки - Мир

Ця карта символізує перемогу над своїми слабкостями. В цей день є шанс перестати бути рабом своїх швидкоплинних бажань і пристрастей і знайти внутрішню рівновагу і гармонію. Крім того, карта віщує безсумнівний успіх задуманого, причому незалежно від сфери діяльності.

Водолій - Дев'ятка денаріїв

Представники знака створили навколо себе коло приємних і близьких людей. Вони доклали для цього багато зусиль і мають право насолодитися результатами. Однак часом Водолій все одно почувається самотнім, причому з власної вини - він сам відштовхує тих, хто хоче допомогти. 12 лютого ви зможете це змінити.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

До Криму залишилося 60 км. Росіяни тікають без бою – нічим відбиватися - Снєгирьов

п’ятниця, 19 квітень 2024, 3:25

Західні ЗМі повідомляють про критичну ситуацію на фронті, колишній командувач об'єднаних сил Великої Британії пророкує Україна поразку вже у цьому році. Але ситуація на фронті дещо інша. І повідомляють про це саме росіяни. Мова йдеться про серйозний ус...

У рейтингу найвпливовіших людей 2024 року журналу Time опинився голова офісу президента Андрій Єрмак - Бутусов

п’ятниця, 19 квітень 2024, 2:35

Сам президент Володимир Зеленський у рейтинг Time не потрапив, і ми розуміємо чому - Зеленський давно вже не є самостійним керівником, замість нього більшість політичних та кадрових рішень в Україні давно вже ухвалює Єрмак. . За «політичну діяльність...