Чотири знаки Зодіаку приховують своє справжнє обличчя - в них може таїтися бунтар і "демон"

Деякі знаки Зодіаку воліють приховувати своє справжнє обличчя, справжні бажання і думки. Астрологи назвали чотири знаки Зодіаку, всередині яких може ховатися справжній "демон", пише "Яндекс Дзен", передають Патріоти України.

Лев

Леви часто доброту приймають за слабкість. Найулюбленіша маска цього знака - диявольска паща. Цей знак дуже любить будувати з себе сильну, вольову людину, у якої немає слабкостей, а тільки сильні сторони.

Це все часто не йде Льву на користь, але ці люди зроблять все, щоб не вдарити обличчям в бруд.

Близнюки

Справжнє обличчя цих людей взагалі неможливо зрозуміти. В один день вони можуть бути суворі і авторитетні, а в іншій - азартні та нестримні.

Дуже часто вони використовують маску впертої і гострої на язик людини як спосіб захисту.

Діва

Для Дів дуже важлива громадська думка. Зазвичай вони носять маску холодної стриманої людини.

Незважаючи на це, зазвичай всередині людей цього знака все палахкотить. У цих емоціях люди можуть розгледіти щось не те, як вважає Діва, тому і носить маску, практично не знімаючи.

Водолій

Водолій любить вивчати нові грані реальності, відкриватися світу і пробувати на смак щось нове. Але також цей знак любить грати роль.

Нерідко люди цього знака заграються і навіть забувають, що це - всього лише маска. Іноді дуже складно розпізнати, що насправді на думці у Водолія, так як він може видавати найрізноманітніші реакції.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Відкритий бунт у стилі "Пригожин 2,0", чи по-тихому табакерка у скроню: Чим віддячать Путіну Патрушев та Шойгу за останні кадрові перестановки на кремлівському олімпі

п’ятниця, 17 травень 2024, 5:00

-. Поки країна-агресор Росія намагається наступати у Харківській області та на Донбасі, владна верхівка її розсипається, як картковий будиночок. І якщо вже продовжувати ігрові аналогії - непохитні, здавалося б, персонажі кремлівської влади нині падають...

Про Харківський операційний напрямок... - Костянтин Машовець

п’ятниця, 17 травень 2024, 1:03

Там, судячи зі всього, наступає досить цікава фаза "большого российского наступления на Харьков". . 1. На Вовчанському напрямку ситуація залишається достатньо складною. Будь-які твердження про, нібито, її "повну стабілізацію" явно передчасні... . На...