"Что они хотят этим сказать?": У окупованому Маріуполі виник скандал через жовто-блакитні цінники в ТРЦ (фото)

У проросійських пабліках окупованого Маріуполя нова тема для скандалу. Причиною стали цінники в одному з торгових центрів міста, які були в кольорах українського прапора. Про це розповів журналіст Юрій Бутусов у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України.

"У ватних маріупольських пабліках чергова шизофренія. Шалені закликають бойкотувати один із торгових центрів через цінники кольору українського прапора. Хоча навіщо так переживати? Може, адміністрація торгового центру краще за вас знає, що повернення Маріуполя близько, ось і готується", - написав журналіст.

У захопленому Маріуполі росіяни зчинили скандал через синьо-жовті цінники в магазині / © Telegram / Бутусов плюс

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Жирна ціль для українських ударів: Що відомо про аеродром "Дягілєво", котрий вночі розносили в друзки БПЛА

субота, 27 липень 2024, 16:00

У Рязанській області Росії сьогодні вночі, 27 липня, гриміли вибухи. Росіяни повідомляли про роботу ППО по безпілотниках у районі НПЗ і біля військового аеродрому "Дягілєво", де розташовані бомбардувальники Ту-22М3 . Патріоти України пропонують ознайо...

Росіяни захопили чергове село на Покровському напрямку, - DeepState (мапа)

субота, 27 липень 2024, 9:20

Російські військові окупували село Вовче Покровського району Донецької області. Про це повідомляють аналітики проєкту DeepState, передають Патріоти України. "Ворог захопив Вовче та просунувся в Яснобродівці, Красногорівці, біля Діброви та Желанного", ...