Чутки з Банкової: Декому з "Шапітолію" загрожує звільнення, - Борислав Береза

"Злі язики" з Банкової кажуть, що в Олега Татарова доволі високі шанси бути звільненим після низки факапів, пов'язаних з силовим блоком та особистою увагою наших західних партнерів до історій з журналістами BIHUS.INFO та Ігорем Мазепою", - пише політик і громадський діяч Борислав Береза на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Так сталося, що Зеленський не лише поїв інформаційного лайна через ці історії, а й мав неприємне спілкування з послами. І там пригадали Татарову всі останні факапи - від Тишлека до Мазепи. І зараз це вже не прохання, а вимога. Президент, звісно, може її проігнорувати, але наслідки він розуміє. Тому подивимося, яке рішення буде прийнято. І не лише по Татарову. Хоча я не здивуюся, якщо будуть прийняті якісь нелогичні та не прагматичні дії. Це ж ОП, або "Шапітолій", як його називають в "Слузі народу".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Офіцер ЗСУ розповів, як командири окупантів "стимулюють" їх йти на штурм

четвер, 9 травень 2024, 21:43

Попри намагання окупаційних сил здобути якихось значних успіхів на полі бою до 9 травня, все більше росіян здається в полон ЗСУ. Проте українські бійці не беруть всіх поспіль. Про це розповів офіцер 59 ОМБ імені Якова Гандзюка Сергій Цехоцький, передаю...

Обймав, наче рідного: Як Тищенко "заспокоював" нардепа, що отримав підозру за незаконне збагачення (фото)

четвер, 9 травень 2024, 21:15

У Мережі показали цікаву сцену з залу Верховної Ради, де одіозний нардеп Микола Тищенко "заспокоює" свого колегу зі "Слуги народу" Андрія Клочка, коли той щось довго шепоче на вухо Тищенкові. Фото опублікував нардеп Олексій Гончаренко у своєму Telegram...