Чи буде демобілізація в Україні: Відомий таролог озвучив несподіваний прогноз

Найближчим часом в Україні демобілізації не буде, як і заморозки російсько-української війни. Про це мольфар Макс Гордєєв розповів в інтерв'ю УНІАН, передають Патріоти України.

"Я не можу сказати, що ми вже майже на березі. У нас є проблема, пов'язана з корупцією, яка й призвела нас до затяжної війни. Я вам більше скажу: з тими грошима, які нам уже дали інші країни, ми могли б давно завершити війну, але більшу частину цих грошей просто роздеребанили. Тому, питання краще ставити чиновникам, але не президенту Володимиру Зеленському. До нього я відчуваю позитивні вібрації", - заявив мольфар.

Також він відповів, чи може бути війна заморожена. "Якщо розглядати заморозку війни, як зупинку нападу на нас, то так. А загалом - ні. Поки я бачу, що може бути невелика пауза, але доти, доки Росія не накопичить потрібну кількість зброї, щоб знову напасти", - заявив Гордєєв.

Щодо демобілізації, мольфар однозначно відповів, що її не буде. "Як би військові не хотіли демобілізуватися, їх ніхто не відпустить поки що. Якщо говорити про законопроект про мобілізацію, де є пункт про демобілізацію, то він у деяких моментах не сходиться з Конституцією України", - сказав Гордєєв.

Джерело: УНІАН
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Почніть з себе: Відомий економіст розкритикував плани влади знайти додаткові гроші на війну різким підвищенням податків в Україні

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:58

Економіст та публіцист Вадим Новіков поділився своїм рецептом перебудови економіки України на військові рейки, зазначають Патріоти України. "Уряд запропонував Верховній раді значно підвищити податки для фінансування витрат на війну. В ЗМІ і Інтернеті з...

Військові – не раби!

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:11

Ворожі пабліки носять-зловтішаються тезу Стефанчука про те, що до кінця війни не буде демобілізації. “Да паслєднєго укрАінца», оце усе. Але брехня в тому, що вони змішують поняття демобілізації (припинення процесу мобілізації), і звільнення військовосл...