Чи буде демобілізація в Україні: Відомий таролог озвучив несподіваний прогноз

Найближчим часом в Україні демобілізації не буде, як і заморозки російсько-української війни. Про це мольфар Макс Гордєєв розповів в інтерв'ю УНІАН, передають Патріоти України.

"Я не можу сказати, що ми вже майже на березі. У нас є проблема, пов'язана з корупцією, яка й призвела нас до затяжної війни. Я вам більше скажу: з тими грошима, які нам уже дали інші країни, ми могли б давно завершити війну, але більшу частину цих грошей просто роздеребанили. Тому, питання краще ставити чиновникам, але не президенту Володимиру Зеленському. До нього я відчуваю позитивні вібрації", - заявив мольфар.

Також він відповів, чи може бути війна заморожена. "Якщо розглядати заморозку війни, як зупинку нападу на нас, то так. А загалом - ні. Поки я бачу, що може бути невелика пауза, але доти, доки Росія не накопичить потрібну кількість зброї, щоб знову напасти", - заявив Гордєєв.

Щодо демобілізації, мольфар однозначно відповів, що її не буде. "Як би військові не хотіли демобілізуватися, їх ніхто не відпустить поки що. Якщо говорити про законопроект про мобілізацію, де є пункт про демобілізацію, то він у деяких моментах не сходиться з Конституцією України", - сказав Гордєєв.

Джерело: УНІАН
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Росіяни захопили чергове село на Покровському напрямку, - DeepState (мапа)

субота, 27 липень 2024, 9:20

Російські військові окупували село Вовче Покровського району Донецької області. Про це повідомляють аналітики проєкту DeepState, передають Патріоти України. "Ворог захопив Вовче та просунувся в Яснобродівці, Красногорівці, біля Діброви та Желанного", ...

Народні прикмети на 27 липня. На Пантелеймона-цілителя українці здавна моляться за поранених військових. Того, хто порушує заборони цього дня, може спіткати пожежа

субота, 27 липень 2024, 7:05

27 липня за новим церковним календарем (9 серпня за старим) - день пам'яті великомученика Пантелеймона, цілителя. За старим календарним стилем - день пам'яті святих отців шести Вселенських соборів і преподобного Стефана Махрищського. . Пантелеймон нар...