"Чи буде перемір'я на Різдво?": Пропагандист Кремля зганьбився під час інтерв'ю з ізраїльським дипломатом

Кремлівський пропагандист осоромився під час інтерв'ю, поставивши питання про "різдвяне" перемир'я на Близькому Сході. На курйозний момент звернув увагу російський політолог Олександр Морозов, який виїхав із РФ і відкрито підтримує Україну, передають Патріоти України.

За його словами, конфуз стався зі співробітником російського інформаційного агентства ТАСС. Політолог припустив, що на інтерв'ю із послом Ізраїлю до Москви відправили недосвідченого кореспондента.

Під час інтерв'ю пропагандист запитав дипломата, чи планують Ізраїль і ХАМАС домовитися про "різдвяне" перемир'я на Близькому Сході. Ізраїльський посол, за словами Морозова, делікатно відповів: "Вибачте, але для обох сторін немає Різдва, і Новий рік у нас у вересні".

Різдво відзначають виключно християни. Новий рік у іудеїв, який ще називається Рош-га-Шана, традиційно відзначається наприкінці вересня-початку жовтня. У цей період тисячі паломників приїжджають до України, щоб відвідати могилу цадика в Умані. Мусульманський Новий рік також відзначається в інший період. Наприклад, у 2024 році свято припадає на 6-7 липня.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Огляд карти бойових дій за 25 вересня 2024 року - Злий Одесит

п’ятниця, 27 вересень 2024, 0:34

25 вересня, 945 доба оборони України проти російської навали. Ситуація на Вугледарі загострюється: які нові атаки готує ворог? Які втрати зазнає російська армія в цьому стратегічно важливому регіоні? Чи вдасться українським захисникам утримати позиції?...

Пекін намагався це приховати: У Китаї затонув новітній атомний підводний човен

четвер, 26 вересень 2024, 21:54

Китай намагався приховати затоплення новітнього підводного атомного човна. Про це повідомляє The Wall Street Journal, передають Патріоти України. За інформацією видання, навесні 2024 року в Китаї затонув новітній атомний ударний підводний човен. Інциде...