"Чи були синхронні "вливання" з різних джерел про "неминучі переговори" випадковими? Не певен", - Голобуцький

"Німецький BILD з посиланням на "джерела в урядових колах" оприлюднив "план Байдена і Шольца схилити/ примусити Україну до переговорів з РФ". Оскільки основне постачання зброї залежить саме від цих країн, то вони можуть регулювати цей потік: не перекривати зовсім, але обмежувати суто тим обсягом, котрий забезпечить збереження наявних позицій, але не контрнаступ. Інші країни постачати подібні обсяги зброї Україні не можуть... або не хочуть", - пише політтехнолог Олексій Голобуцький на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"При тому окремо наголошується, що Заленського ніхто ні до чого не примушує і не вмовляє: він має "сам прийти до розуміння", що військова перемога неможлива. І "пояснити своєму народу, що переговори необхідні".
Але при тому ФРН і США нібито збираються поставити Україну в "стратегічно вигідну переговорну позицію" - що доволі парадоксально виглядає поряд з твердженням про скорочення поставок зброї і можливості протистояти Росії (на тлі закріплення на плацдармі на лівому березі Дніпра).
От такий нехитрий план скинути з себе проблему війни в Україні нібито узгодили Білий дім і Бундестаґ. Це в дивний спосіб перегукується з оприлюдненими днями "плівками Одарченка": що Зеленський поспішатиме з виборами, оскільки муситиме піти на переговори. Якщо відкласти вибори "на після початку переговорів" - його рейтинг "обнулиться". Вибори будуть апріорі безсенсові для нього. В нього і так позначений генерал Залужний в якості серйозного конкурента з високим рейтингом і відсутнім антирейтингом.
Чи були синхронні "вливання" з настільки різних джерел про "неминучі переговори" випадковими? Не певен. Ймовірно, за лаштунками дійсно вже певний час іде процес пошуку шляху виходу з війни Росії проти України саме через переговори. Переговори, ініційовані Києвом.
Ініціатива і можливі перспективи виглядають сумнівно. Але процес, очевидно, є і навряд зупиниться без серйозних змін у світовому порядку денному (зокрема, у ситуації на Близькому Сході)".
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Почніть з себе: Відомий економіст розкритикував плани влади знайти додаткові гроші на війну різким підвищенням податків в Україні

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:58

Економіст та публіцист Вадим Новіков поділився своїм рецептом перебудови економіки України на військові рейки, зазначають Патріоти України. "Уряд запропонував Верховній раді значно підвищити податки для фінансування витрат на війну. В ЗМІ і Інтернеті з...

Військові – не раби!

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:11

Ворожі пабліки носять-зловтішаються тезу Стефанчука про те, що до кінця війни не буде демобілізації. “Да паслєднєго укрАінца», оце усе. Але брехня в тому, що вони змішують поняття демобілізації (припинення процесу мобілізації), і звільнення військовосл...