Чи дійсно треба розвалювати Росію? Політик із Литви звернувся до українців

Західні країни бояться розмов про розпад Росії на незалежні країни, адже тоді постає питання про контроль над ядерною зброєю. Про це колишній прем'єр-міністр Литви Андрюс Кубілюс розповів у інтерв'ю для «Главкома», передають Патріоти України.

Кубілюс запевняє, що розуміє бажання українців, аби Росія було роздроблена на дрібні шматки. Це логічне прагнення, коли триває така війна, як зараз в Україні.

Водночас литовський політик наголошує, що українці мають бути прагматичнішими. Так як думки про розвал Росії викликають захмарний страх у Заходу, пов'язаний з питанням контролю над ядерним озброєнням.

«Тому зі свого боку ми говоримо про можливість позитивної трансформації Росії. Говоримо про те, що перемога України, наша допомога вашій країні, так само членство України в НАТО і ЄС, дасть Україні сильний розвиток. Це може допомогти трансформуватися Росії в нормальну державу», – пояснює Кубілюс.

За його словами, фундамент перетворення Росії на демократичну державу – це перемога України. На думку Кубілюса, саме перемога України вирішить на європейському континенті всі проблеми безпеки.

Джерело: Главком
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Почніть з себе: Відомий економіст розкритикував плани влади знайти додаткові гроші на війну різким підвищенням податків в Україні

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:58

Економіст та публіцист Вадим Новіков поділився своїм рецептом перебудови економіки України на військові рейки, зазначають Патріоти України. "Уряд запропонував Верховній раді значно підвищити податки для фінансування витрат на війну. В ЗМІ і Інтернеті з...

Військові – не раби!

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:11

Ворожі пабліки носять-зловтішаються тезу Стефанчука про те, що до кінця війни не буде демобілізації. “Да паслєднєго укрАінца», оце усе. Але брехня в тому, що вони змішують поняття демобілізації (припинення процесу мобілізації), і звільнення військовосл...