Чи готує РФ напад на країни Балтії: Олег Катков назвав "максимально загрозливий сценарій"

Проєкт постанови уряду Росії про розширення кордону в Балтійському морі навряд чи свідчить про намір росіян нападати на країни Балтії. Таку думку висловив військовий експерт, головний редактор Defence Express Олег Катков, передають Патріоти України.

Він вказав на те, що цей проєкт із сайту самого уряду РФ поки що видалили, але "інтернет усе пам'ятає": "Інформацію про те, що така заявка на малювання нових кордонів на Балтійському морі була".

На думку експерта, спостерігається "досить цікава" ситуація, "і на це все накладається термін, коли ці нові кордони мають бути проголошені". При цьому Катков нагадав про січень 2025 року, коли буде інавгурація нового президента США. "Це максимально загрозливий сценарій, за яким РФ може почати діяти. Але я б не очікував від цього такого нападу на країни Балтії, Сувальський коридор, тому що тактика РФ - це продавлювання. І, наприклад, скориставшись тим, що США не до цього, вони оголошують свої нові кордони", - припустив він.

Джерело: Еспресо.ТV
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Пристрасті навколо Содоля. Чому українські вищі командири ворогують і як це відбивається на полі бою - Ігор Луценко

вівторок, 25 червень 2024, 22:55

"Шановний український народе, активісти і просто небайдужі! . Звертаю вашу увагу на те, що головна битва сьогодення — це не бої за Карлівку, Новоолександрівку чи Вовчанськ. Набагато більша вирішальність — у двобої різних поколінь військових. І мова не...

Нелюди, що сміють казати про братерство: Z-блогери хваляться, як здали дівчину в катівню за українську мову

вівторок, 25 червень 2024, 21:55

Журналіст Денис Казанський розповів про трагедію, котра спіткала українська молода патріотка, намагаючись в чомусь переконати рашистів . "Росіяни самі не помітили, як перетворилися на монстрів - кровожерних і безжальних. Ексепримент чекістів із дегуман...