Чи готує Росія пастку для ЗСУ під Херсоном: Злий Одесит поділився несподіваним прогнозом

Якщо Росія дійсно готує пастку для Збройних сил України під окупованим Херсоном, то вона, скоріше, стане пасткою для свіжомобілізованих росіян, так званих "чмобиків". Впевненість у цьому висловив військово-політичний оглядач групи "Інформаційний спротив" Олександр Коваленко (Злий Одесит), передають Патріоти України.

"Зараз багато хто гадає, що готують російські окупанти на Правобережжі Херсонської області українським військовим. Чи дійсно вони готують шляхи відходу, напередодні контрнаступу ЗСУ, який може початися відразу ж, як погода благоволить, або ж вони заманюють українські війська в пастку", – зазначив експерт.

За його словами, росіяни не будуть йти без бою, але цей бій буде, скоріше, імітацією відчайдушного опору, ніж таким. Один з підтверджуючих це факторів – вивезення артилерії РФ.

Що ж стосується версії, що російська армія готує пастку для ЗСУ, то Коваленко зазначив наступне:

"Логічне запитання у відповідь – в яку? Припустимо, через дня 2-3, можливо, тиждень, хто знає, ЗСУ зайдуть у Киселівку, що далі? Їх зможуть оточити? Ні. Тому як цей вхід буде здійснюватися грамотно, з охопленням буфера безпеки. Аналогічно і Чкалово-його звільнення без звільнення прилеглих сіл не раціонально і малоймовірно... Тобто, ЗСУ в Херсонській області, просуваючись, рухають лінію фронту. Причому так, що здійснити прорив у росіян просто немає можливості".

Також експерт додав, що міський бій – це не те, що російські військові вміють: "Маріуполь, Попасна, Сєвєродонецьк це показали".

"Так власне, виникає питання ... Росія і справді готує ЗСУ пастку? Якщо навіть і готує, то, скоріше, для своїх же "чмобиків", – резюмував Коваленко.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 28 квітня. Хто цього дня тішиться шастям

неділя, 28 квітень 2024, 7:50

Православна церква України 28 квітня за новим стилем вшановує пам'ять мучеників Максима, Квінтіліана, Зинона, Євсевія та багатьох інших. За старим стилем у свято сьогодні вшановують апостолів від сімдесяти Трохима, Аристарха і Пуда. У свято 28 квітня з...

Вхід Господній в Єрусалим (Вербна неділя): Історія свята. Традиції та головні заборони дня

неділя, 28 квітень 2024, 7:15

Вхід Господній в Єрусалим (в українському народі традиційна назва - Вербна неділя). Це свято асоціюється з приходом весни і наближенням Великодня. Його завжди відзначають з радістю і нетерпінням, хоча історія дня зовсім не щаслива. Відзначають його в о...