Чи обстрілюватимуть росіяни Україну до Дня Незалежності - прогноз експерта

Росія відома своєю нездоровою пристрастю до символізму й дат. Так, росіяни можуть готувати удари до Дня Незалежності України. Однак цілком можливо, що обстрілів не буде, бо ворог розуміє: прикута особлива увага. Про це в ефірі ТСН.ua сказав політолог Ігор Рейтерович, передають Патріоти України.

Саме тому окупанти можуть легко вдарити по Україні в будь-який день, їм вже не потрібен якісь там символізм. Безумовно, вони його люблять.

"Якщо подивитися, то дуже багато якихось подій у війні вони прив'язують до якихось дат, це помітно. Але іноді вони домагаються до дуже відомих дат не прив'язуватися, оскільки це вже навіть для росіян буде виглядати дуже тупо, хоча вони тут абсолютні майстри", – каже політолог.

За словами Рейтеровича, Україні та українцям треба бути готовими щодня до того, що обстріли можуть відбутися. Це не прив'язано до певної дати, це прив'язано до інших причин.

"От останні кілька місяців причина дуже банальна і технічна: їм треба просто накопичувати хоча б якусь кількість ракет, які вони потім можуть запустити по Україні. Тобто в них немає зараз такого запасу, що вони можуть п'ять днів підряд це робити. Вони можуть це робити у 2-3 дні, такими хвилями. Потім кілька тижнів вони накопичують і потім знов завдають цих ударів", – підсумував політолог.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Пекін намагався це приховати: У Китаї затонув новітній атомний підводний човен

четвер, 26 вересень 2024, 21:54

Китай намагався приховати затоплення новітнього підводного атомного човна. Про це повідомляє The Wall Street Journal, передають Патріоти України. За інформацією видання, навесні 2024 року в Китаї затонув новітній атомний ударний підводний човен. Інциде...

"Росіяни завжди відслідковують інформацію у публічному просторі": Військовий різко висловився про заяви щодо виходу ЗСУ з Вугледару

четвер, 26 вересень 2024, 21:28

Українські бійці замість того, щоб воювати за Вугледар, через "всіляких корисних дурнів, політиків" змушені спростовувати їхні заяви. Про це в ефірі "КИЇВ24" сказав Іван Тимочко, військовослужбовець, голова Ради резервістів Сухопутних військ Збройних с...