Чи пов'язані вимкнення світла і звільнення Кудрицького - Сергій Фурса

"Оце диво. Звільнили Кудрицького, голову Укренерго, — і немає відключень світла. Принаймні в неділю. Тут можливі два варіанти", - пише інвестиційний банкір Сергій Фурса на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Або Кудрицький був "врєдітєлєм" з великої літери, й особисто забирав в українців світло. Хтось краде сміх, а Кудрицький крав світло в кінці тунелю. Таємно відправляв електрику на експорт, продаючи її рептилоїдам. Чи просто спускав у землю, із врєдності. Або просто як японський шпигун.

І от звільнили людину і світло відразу з'явилось. Як магія. А ці два члени Наглядової Ради його спільники. І тому відразу пішли разом з ним.

Отакий варіант.

Або варіант два. Укренерго було добре готове до нових масштабних обстрілів. І тому після рекордного удару по енергетиці знадобилось лише два тижні, щоб відновити плюс мінус нормальну роботу.

Логічний варіант.

Єдине, що нелогічне — це звільнення голови Укренерго. Напевно, хтось щось знає. Ну, не стали б звільняти такого ефективного керівника під час війни, тим більше, що посол у Лондоні в нас вже є. Тому, напевно, "врєдітєль" і японський шпигун. І скоро ми маємо почути цю захопливу історію".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Зеленський погодився?: Шольц виступає за участь Росії у другому "Саміті миру" - ЗМІ

неділя, 8 вересень 2024, 21:06

Федеральний канцлер Німеччини Олаф Шольц виступає за участь Росії у другому "Саміті миру". Про це він домовився з президентом України Володимиром Зеленським. Про це повідомляє ZDF, посилаючись на інтерв'ю Шольца німецьким ЗМІ, передають Патріоти Україн...

Ротацію ворога зірвано: Українські прикордонники показали, як знищили позиції окупантів під Вовчанськом (відео)

неділя, 8 вересень 2024, 20:15

Українські прикордонникм бригади «Гарт» зірвали росіянам ротацію під Вовчанськом. Відео знищення ворожих позицій опубліковано на офіційному телеграм-каналі Держприкордонслужби, передають Патріоти України. "Знищено ворожі позиції, щонайменше три окупант...