Чи примушують Україну до капітуляції: Військовий експерт прокоментував чутки про "тиск" США

Військовий експерт і льотчик, полковник ЗСУ в запасі Роман Світан прокоментував чутки про те, що США нібито можуть "тиснути" на Україну, щоб вона пішла на переговори з РФ. Він зазначив, що будь-який заклик "домовлятися" з країною-агресором, поки вона не вивела свої війська, є закликом до капітуляції, передають Патріоти України.

В інтерв'ю Світан поділився своєю думкою про те, що США нібито можуть скоротити поставки зброї для України, якщо вона не піде на переговори з РФ. Експерт вважає, що такі питання, якщо вони взагалі обговорюються, можуть бути поставлені тільки в кулуарах, але не медійно.

"Тут питання до нашого керівництва: якщо нашому військово-політичному керівництву ставляться ультиматуми такого рівня, вони просто повинні це все озвучувати. І далі вже українське суспільство приймає це до відома, як мінімум. Всі засланці Путіна завжди несуть якусь біду, нічого ніхто з них для України доброго не приніс – починаючи від Меркель і закінчуючи Салліваном (радник Байдена з нацбезпеки США - ред.), навіть Папа Римський сюди включився", - зазначив Світан.

Також він підкреслив, що будь-яка пропозиція переговорів з РФ до виведення російських військ з України є примусом до капітуляції. А тому поки хоч один російський солдат стоїть на території Криму, Донбасу, на будь-якій українській території, рішення піти на переговори з агресором буде рівносильно капітуляції.

Джерело: УНІАН
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

До Криму залишилося 60 км. Росіяни тікають без бою – нічим відбиватися - Снєгирьов

п’ятниця, 19 квітень 2024, 3:25

Західні ЗМі повідомляють про критичну ситуацію на фронті, колишній командувач об'єднаних сил Великої Британії пророкує Україна поразку вже у цьому році. Але ситуація на фронті дещо інша. І повідомляють про це саме росіяни. Мова йдеться про серйозний ус...

У рейтингу найвпливовіших людей 2024 року журналу Time опинився голова офісу президента Андрій Єрмак - Бутусов

п’ятниця, 19 квітень 2024, 2:35

Сам президент Володимир Зеленський у рейтинг Time не потрапив, і ми розуміємо чому - Зеленський давно вже не є самостійним керівником, замість нього більшість політичних та кадрових рішень в Україні давно вже ухвалює Єрмак. . За «політичну діяльність...