"Чи втомився я від війни? Втомився. Чи хочу я додому? Тільки з перемогою", - військовий

46-річний боєць 107 окремої бригади тероборони із позивним "Карпати" – уже вдруге на війні. Спершу він взяв зброю до рук у 2014-му. З перших днів повномасштабного вторгнення Росії він – у лавах ТрО. Про це у відеосюжеті розповідає регіональне управління Сил територіальної оборони "Захід", передають Патріоти України.

У цивільному житті боєць на псевдо Карпати – успішний бізнесмен із Чернівців. Він мав можливість заховатись від мобілізації за "бронею" або взагалі виїхати за кордон. Але чернівчанин не міг стояти осторонь захисту Батьківщини й уже майже півтора року спільно з побратимами мужньо тримає оборону нашої держави на сході України.

Карпати підписав контракт резервіста у теробороні ще чотири роки тому, адже він відчував, що на Україну насувається лихо з боку Росії. "Моя війна почалась ще з Майдану. Я там був з першого дня. Підтримати протест українського демократичного суспільства тоді спонукала ситуація, яка була в країні, і той безлад, який творився під час правління Януковича. Тому в мене не було навіть думки залишатися вдома. А коли почалась війна у 2014-му, я вирушив захищати нашу державу", – розповів військовий.

На його думку, бійців тероборони об’єднує любов до Батьківщини та жага помсти за полеглих побратимів і людей, які постраждали від війни. "Чи втомився я від війни? Втомився. Чи хочу я додому? Тільки з перемогою", – додав він.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Росія намагається скопіювати морські дрони України, але це провал, - ЗМІ

неділя, 28 липень 2024, 0:12

Україна заявила, що Росія копіює морські безпілотники, вчившись на фрагментах українських. Однак експерт із бойових безпілотників сказав, що це навряд чи принесе велику допомогу та може виявитися даремним витрачанням російських ресурсів, передають Патр...

Лукашенку стало погано в гостях у Путіна

субота, 27 липень 2024, 23:31

Лукашенко поїхав до Путіна на Валаам і там його перекосило. Опубліковані фото викликали хвилю обговорень фізичної форми білоруського диктатора, який, помітно погладшав і виглядає хворобливо, інформують Патріоти України з посиланням на «Хартія-97». «Та...