Чи вистоїть Бахмут до початку стратегічного контрнаступу ЗСУ: Військовий експерт розповів про розстановку сил і останні тенденції в "українському Сталінграді"

Путін дав наказ своїм генералам за будь-яку ціну захопити Бахмут. Для кремлівського недофюрера це стало справою особистою. Напередодні українського наступу він спалює свої дорогоцінні резерви - раціо не працює

Путін дав наказ до контрнаступу ЗСУ захопити Бахмут, але сил у ворога на це не вистачає. Про це в ефірі інформаційного телемарафону розповів військовий оглядач, майор запасу ЗСУ Олексій Гетьман.

"Окупанти далі намагатимуться просунутися, бо вони отримали наказ від Путіна про те, що до початку нашого контрнаступу вони мають повністю захопити це місто (Бахмут - ред.). Враховуючи висловлення Пригожина, враховуючи свідчення людей, які там знаходяться, окупанти просуваються невеликими штурмовими групами, але поки що захопити місто їм не вдається", - розповів він.

Читайте також: Іде позиційна війна: у ЗСУ пояснили, як відбуваються бої за Бахмут

Гетьман відмітив, що потужність наступів російських військ у місті згасає.

"Є таке припущення, що вони роблять це вже по інерції. По великому рахунку сил для того, щоб захопити все місто, тим більше оточити з півночі та півдня, як вони планують, не вистачає. Принаймні на сьогодні ми можемо тримати оборону", - додав військовий оглядач.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Виждав момент і почав шмаляти... зробив ще контрольні постріли в голову і серце, а потім втік", - деталі розстрілу мобілізованим українцем командирів 10-го полку ЗС РФ

понеділок, 6 травень 2024, 0:55

Як вже інформували ПУ, 4 травня на окупованих територіях України військовий розстріляв командирів 10-го танкового полку ЗС РФ. Z-канали оповідають нові подробиці про "трагедію". Відомо, що стрілець – 50-річний українець Юрій Галушко. Вчора він розстріл...