Чиновникам стало "тривожно": Після атаки дронів на Москву Мінекономрозвитку РФ перейшло на дистанційну роботу

Міністерство економічного розвитку Росії перевело співробітників на віддалений режим роботи. Таке рішення було прийнято після атаки дронів на комплекс "Москва-Сіті". Дистанційна робота триватиме щонайменше до вересня. Про це повідомляє російське видання "Комерсант", передають Патріоти України.

"Встановити по 1 вересня 2023 року в міністерстві економічного розвитку РФ дистанційний (віддалений) режим роботи щодо федеральних державних цивільних службовців і працівників, які заміщають посади, які не є посадами федеральної державної цивільної служби", – йдеться в наказі глави відомства Максима Решетнікова.

Крім того, для співробітників міністерства також запровадили "режим можливого перебування у будівлі урядового комплексу з 8:00 до 22:00". Керівникам структурних підрозділів відомства також поставили завдання донести до підлеглих "рекомендації щодо дій персоналу урядового комплексу при загрозі вчинення терористичного акту".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Цього не треба було робити": Республіканець розповів про "серйозну помилку" Зеленського

субота, 28 вересень 2024, 22:04

Американський політик, керівник Республіканської партії у 45-му окрузі Асамблеї Штату Нью-Йорк Борис Пінкус заявив, що критика президента України Володимира Зеленського на адресу кандидата у віцепрезиденти США від республіканців Джей Ді Венса була поми...

Пізніше ідея здалася сумнівною: У 2021-му Британія планувала спецоперацію проти Нідерландів, - Борис Джонсон

субота, 28 вересень 2024, 21:40

У розпал пандемії коронавірусу уряд Великої Британії розглядав можливість проведення військової операції із захоплення вакцини на складах у Нідерландах. Про це йдеться у мемуарах тодішнього прем’єр-міністра країни Бориса Джонсона, уривки яких публікує ...