Чиновниця одягла на офіційний захід спортивний костюм та кросівки: Питання дрескоду посварило українців (фото)

15 грудня в офлайн-форматі відбулася зустріч із керівниками Державної податкової служби України, на яку директорка Департаменту трансфертного ціноутворення (ДТЦ) Катерина Риженкова з’явилася в костюмі, який був схожий на спортивний, та кросівках, повідомляють Патріоти України.

На цей факт звернула увагу ексзаступниця та ексрадниця міністра фінансів, голова ради директорів Аудиторської фірми «Аксьонова та партнери» и Geneva Group International та дружина нинішнього посла України у ФРН Олена Макеєва. Фактично вона висміяла зовнішній вигляд Катерини Риженкової. За що сама й наразилася на порцію критики, зазначають Патріоти України.

До Макеєвої приєдналися ті користувачі соцмереж, які побачили в спортивному стилі чиновниці з Податкової асоціації із «бандитським приводом» та «рекетом». Така частина аудиторії підтримала думку про те, що представники державних органів мають дотримуватись певного дрес-коду та відповідної лексики.

У той самий час деякі коментатори вважають, що головне значення має не одяг, а сам факт зустрічі і та мета, яку ставили її організатори. Думку, що одяг може додати професіоналізму та відповідність жінки чиїмось уявленням назвали «ганьбою».


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Огляд карти бойових дій за 25 вересня 2024 року - Злий Одесит

п’ятниця, 27 вересень 2024, 0:34

25 вересня, 945 доба оборони України проти російської навали. Ситуація на Вугледарі загострюється: які нові атаки готує ворог? Які втрати зазнає російська армія в цьому стратегічно важливому регіоні? Чи вдасться українським захисникам утримати позиції?...

Пекін намагався це приховати: У Китаї затонув новітній атомний підводний човен

четвер, 26 вересень 2024, 21:54

Китай намагався приховати затоплення новітнього підводного атомного човна. Про це повідомляє The Wall Street Journal, передають Патріоти України. За інформацією видання, навесні 2024 року в Китаї затонув новітній атомний ударний підводний човен. Інциде...