Cтарець Геронтій поділився новим прогнозом щодо перемоги України

Близько 60% тимчасово окупованої території України буде звільнено впродовж двох наступних років. Про це у відео на YouTube-каналі "Український молитовник" йдеться із посиланням на нове пророче видіння старця Геронтія, передають Патріоти України.

Геронтій каже про подальший перебіг війни в Україні, зокрема, про важливі для українців подробиці. "Мирний план Китаю щодо врегулювання війни знайшов підтримку у 26 країн. Але він не подобається РФ. Однак, старець чітко бачить, що близько 60 процентів території України буде звільнено впродовж двох років", — йдеться у пророцтві.

Також старець дав прогноз щодо блекаутів в Україні. На його гадку, світла в українських містах та селищах не буде довго. Хоча, попри пошкодження інфраструктури, на Україну чекає світле у всіх значеннях майбутнє.

Старець передбачає, що скоро в Україну приїде нове обладнання, а енергетики зроблять усе, аби уникнути вимкнень світла більше, ніж на добу.

Геронтій також бачить значні політичні зміни в Україні. Влада зміниться, прийдуть нові правителі, які працюватимуть на благо народу. Це сприятиме покращенню життя в Україні.

Він каже, що європейські країни стоятимуть на боці України та надаватимуть підтримку.

"Україна стане духовним центром і прикладом для усіх народів. Українська культура набуде світового визнання. Вороги України будуть покарані. ЗСУ здобудуть заслужену перемогу, а війна припиниться, але процес буде тривалим", — йдеться у пророцтві.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Дивовижне життя Івана Підкови. Козацький ватажок, що шаблею здобув трон господаря Молдови і був підло страчений у Львові за наказом короля, щоб врятувати Польщу від помсти султана

субота, 27 липень 2024, 18:15

Лідери козацтва пізніших часів відтіснили в пам'яті народу відчайдушного і умілого отамана, що з купкою запорожців став одним з вершителей доль Східної Європи і підняв роль українського козацтва до небувалих до того висот, перевершивши Байду Вишневецького

Жирна ціль для українських ударів: Що відомо про аеродром "Дягілєво", котрий вночі розносили в друзки БПЛА

субота, 27 липень 2024, 16:00

У Рязанській області Росії сьогодні вночі, 27 липня, гриміли вибухи. Росіяни повідомляли про роботу ППО по безпілотниках у районі НПЗ і біля військового аеродрому "Дягілєво", де розташовані бомбардувальники Ту-22М3 . Патріоти України пропонують ознайо...