"Дайте гроші, щоб перечекати цей страх в іншому місці": Білгородщина жаліється Путіну, що вони "мучаться за всю країну" (відео)

"Білгородщина жаліється Путіну: їм страшно, вони "мучаться за всю країну" - а вони ж "не Луганськ, не Донбас, а Росія". "За что?!", - пише політтехнолог Олексій Голобуцький на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Гадаєте, оця мешканка Шебєкіно вимагає від Путіна припинити війну, вивести війська з України - бо їй страшно? Ні. Вона вимагає виплатити їй гроші - щоб вистачило на переїзд і оренду квартири деінде, "перечекати цей страх".
Там дійсно жодних антивоєнних настроїв. І жодного обурення мобілізацією. Головне, щоб виплатили копієчку. Тоді вони прекрасно перетерплять і далі".
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Допомогу США зупинять. РФ атакує Польщу. Снєгирьов: буде операція на кордоні, - Снєгирьов

субота, 27 квітень 2024, 7:15

Російські спецслужби будуть намагатися використати ультраправі партії Польщі й Румунії, щоб заблокувати ділянки українського кордону і тим самим перешкодити передачі допомоги Україні від США. Агенти Кремля вже давно діють в сусідніх країнах. Більш того...

Народні прикмети на 27 квітня: Бережіться злодіїв

субота, 27 квітень 2024, 7:05

Православна церква України 27 квітня за новим стилем вшановує апостола і священномученика Симеона, молодшого брата Йосипа Обручника, а також преподобного Стефана Києво-Печерського. За старим стилем у свято сьогодні вшановують Мартіна Сповідника, одного...