"Далі Дніпро, Каховка і шлях на Крим": Лейтенант Тетяна Чорновол показала кадри з визволеного Берислава (відео)

Лейтенант Бригади Богуна, екснардеп Тетяна Чорновол показала, як її та інших українських воїнів зустрічають у визволеному Бериславі. Відповідні кадри вона опублікувала на своїй фейсбук-сторінці.

"Мене ледь насмерть не зацілували. Так, є такий ризик на війні. Так вийшло, що першими зайшли в Берислав. Квіти довелося вантажити в пікап. Повний пікап квітів. Люди спочатку виходили несміливо, а потім поголос пішов, перегороджували рух, щоб тільки доторкнутися до нас, щоб пересвідчитис, що - своі, що не сон... Вісім місяців срашного не сну", - прокоментувала вона відео.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Місцевим Соловйов вже порадив "не нити": Російські літаки "скинули" на Бєлгородську область понад 10 авіабомб ФАБ-500

п’ятниця, 29 березень 2024, 12:12

У Бєлгородській області знову неспокійно – російські літаки "скинули" на населені пункти понад десять авіабомб ФАБ-500. Про це повідомляють у Telegram-каналі "Astra", передають Патріоти України. Так, одну з авіабомб ФАБ-500 виявили у районі села Бессон...