"Далі за Мелітополь третій армійський корпус росіян не зайде": Жданов пояснив, що планують зробити окупанти

Кремль кинув в Україну свій нещодавно сформований третій армійський корпус. Наразі малоймовірно, що це формування піде далі від Мелітополя. Про це розповів військовий експерт Олег Жданов, передають Патріоти України.

Він вважає, що третій армійський корпус не розв'язує проблему російських окупантів.

"Окупанти хочуть підсилювати два напрямки"

Жданов зазначив, що частина третього армійського корпусу з'явилася на Півдні України. Згідно із повідомленнями російських ЗМІ, окупанти з цього корпусу є в районі Мелітополя, також вони зараз будуть пересуватися з Ростова до Донецька.

"Вони хочуть підсилювати два напрямки. Хочуть укріпити Мелітополь і підсилити дії приватних компаній, тобто найманців на Донецькому напрямку, зокрема, Бахмутський і Авдіївський напрямки", – сказав військовий експерт.

За його словами, на Бахмутському й Авдіївському напрямках досі йдуть атаки з боку російських військ. Ворожі найманці жодного дня не припиняють там своїх атак.

Джерело: 24 канал
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Китай однозначно хоче, щоб Путін зберіг загарбані в Україні землі, - Ольга Лень

неділя, 19 травень 2024, 0:30

"Держдума, виявляється, працювала в авральному режимі, щоб Путін поїхав до Китаю з новим урядом. Тому що на поклін до зовнішнього управлінця треба приїжджати підготовленими", - пише журналістка Ольга Лень у своїй колонці, передають Патріоти України, та...

"Монументальність" Зеленського та ігнор будь-якої критики чи зауважень можуть спричинити набагато катастрофічніші наслідки, ніж те, що було досі, - журналіст

неділя, 19 травень 2024, 0:21

"Я не порушуватиму тут проблему виборів, аби не виглядати жертвою кремлівського ІПСО. Хоча найкращою відповіддю на питання легітимності/нелегітимності Зеленського був би висновок Конституційного суду. Але ні в Офісу, ні в депутатів монобільшості руки д...