"Дамоклів меч" над Запорізькою областю: Гіркін поділився своїм прогнозом щодо контрнаступу ЗСУ

Російський терорист Ігор Гіркін (Стрєлков) не на жарт занепокоєний: увагу російського "оглядача" не обійшла стороною активність та військові успіхи ЗСУ на фронті. Гіркін заявив у Telegram про тривожні тенденції, які спостерігаються вже кілька діб, передають Патріоти України.

За словами терориста, ЗСУ "зводять на нуль" всі ті "м'ясні штурми", які війська РФ проводили в рамках зимово-весняної кампанії в Україні.

"Противник контратакує в Бахмуті (зі змінним успіхом), а також потіснив наші частини в районі північніше і південніше Авдіївки (в тому числі в районах Спірного та Водяного, за які більше двох місяців велися важкі бої з щоденними майже "м'ясними штурмами")", - заявив він.

Водночас терорист відзначився своїм традиційним "прогнозом" військових подій та заявив, що ЗСУ маневрами відволікають війська РФ, щоб завдати "головного удару" по одному з фронтів в Запорізькій області.

"Прогнозую, що головний удар ЗСУ завдадуть західніше - на одній з ділянок Запорізького фронту. А допоміжні і ті, що відволікають,- можуть завдаватися де завгодно", - заявив він.

Гіркін констатував, що операції російських військ в Україні практично повністю "захлинулися" й ініціатива на фронті наразі за українською армією. Йдеться про такі міста, як Вугледар, Авдіївка, Мар'їнка та Бахмут. В останньому, як зазначив терорист, росіяни взагалі зайшли у глухий кут.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Відкритий бунт у стилі "Пригожин 2,0", чи по-тихому табакерка у скроню: Чим віддячать Путіну Патрушев та Шойгу за останні кадрові перестановки на кремлівському олімпі

п’ятниця, 17 травень 2024, 5:00

-. Поки країна-агресор Росія намагається наступати у Харківській області та на Донбасі, владна верхівка її розсипається, як картковий будиночок. І якщо вже продовжувати ігрові аналогії - непохитні, здавалося б, персонажі кремлівської влади нині падають...

Про Харківський операційний напрямок... - Костянтин Машовець

п’ятниця, 17 травень 2024, 1:03

Там, судячи зі всього, наступає досить цікава фаза "большого российского наступления на Харьков". . 1. На Вовчанському напрямку ситуація залишається достатньо складною. Будь-які твердження про, нібито, її "повну стабілізацію" явно передчасні... . На...