"Данилко не придумав нічого кращого, як поїхати з туром до Північної Америки і записувати відосики не з українськими блогерами, а з російськими", - Голобуцький

"Це – Андрій Данилко в обіймах «хорошого русского», російського шоумена Рустама Солнцева (справжнє прізвище Калганов). Андрій Данилко не придумав нічого кращого, як поїхати з туром до Північної Америки і записувати відосики не з українськими блогерами, а з російськими. Та ще й із ким? З так званою зіркою «Дому-2», яка – тобто який – заробив собі популярність на скандалах, бійках і обливаннях помиями усіх, з ким працював", - пише політтехнолог Олексій Голобуцький на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Фу, Данилко, для чого тобі це? А нам це за що? У США більше немає з ким зустрічатися для запису відосіків? В Америці ж є адекватні українські медіа і адекватні українські блогери. Чому не зустрічатися з ними?
Це вже не перший подібний зашквар Данилка-Сердючки. В Україні він старанно вибудовує собі патріотичний імідж, а за кордоном його так і тягне до «хороших рускіх». У лютому на концерті в Іспанії Данилко потяг на сцену російського алкоголіка і психічно хворого актора Паніна, щоб теж привселюдно обійматися і цілуватися з ним. В інтернеті багато відео про це, кому цікаво – у коментарі даю лінк на ті «братні обійми».
У мене з цього приводу виникає декілька питань:
1. По-перше, як Андрій Данилко – чоловік призовного віку – так часто виїжджає за кордон?
2. Усі свої виступи в Європі та Америці Данилко-Сердючка позиціонує як благодійні. Чому немає інформації та жодного звіту про суму зібраних коштів і куди вони були перераховані?
3. Чому Андрію Данилку за кордоном можна виступати на корпоративах у дружин російських олігархів? Справа була літом в Ніцці, де під пісні Сердючки розважалася дуже відома у росії Ніка Білоцерківська".
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Росіяни захопили чергове село на Покровському напрямку, - DeepState (мапа)

субота, 27 липень 2024, 9:20

Російські військові окупували село Вовче Покровського району Донецької області. Про це повідомляють аналітики проєкту DeepState, передають Патріоти України. "Ворог захопив Вовче та просунувся в Яснобродівці, Красногорівці, біля Діброви та Желанного", ...

Народні прикмети на 27 липня. На Пантелеймона-цілителя українці здавна моляться за поранених військових. Того, хто порушує заборони цього дня, може спіткати пожежа

субота, 27 липень 2024, 7:05

27 липня за новим церковним календарем (9 серпня за старим) - день пам'яті великомученика Пантелеймона, цілителя. За старим календарним стилем - день пам'яті святих отців шести Вселенських соборів і преподобного Стефана Махрищського. . Пантелеймон нар...