Дарма продирявили д*пу "Д*пи Путіна"? Ціллю удару по ресторані в Донецьку був не Рогозін, - росЗМІ

Зала ресторану "Шеш-беш" у Донецьку після "прильоту" туди

Ексголова Роскосмосу Дмитро Рогозін отримав поранення у тимчасомо окупованому Донецьку "по дурості".

Насправді ціллю удару найімовірніше був колаборант Віталій Хоценко, пише російське видання "ВЧК-ОГПУ" з посиланням на свої джерела.

Снаряд потрапив у ресторан "Шеш-беш" саме в той момент, коли там з'явився Хоценко, за даними ЗМІ.

"Єдине, до чого в цьому випадку причетний Рогозін, так це до ідіотської затії зібрати у Донецьку за завчасним запрошенням групу людей, серед яких була і дружина самого Рогозіна - Тетяна Рогозіна, яка приїхала привітати чоловіка з днем народження, але залишилася жива", - йдеться в повідомленні.

Російські слідчі органи розглядають основною версією замах на Хоценка.

Разом з тим підбитий Рогозін почав активно роздавати інтерв'ю. Таким чином, намагається випросити у Кремля нову посаду, припустили журналісти.

"Очевидно, що ніхто не дасть державну посаду людині, яка вже одного разу по дурості погубила своїх людей", – вважають вони.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Читаю забавну новину, що росіяни робили спроби вбити Зеленського. Забавну в тому плані, що є Зеленський, чи його немає - є Україна. І буде, бо тіло України виглядає інакше, ніж тіло росії", - Олена Кудренко

середа, 8 травень 2024, 0:30

"Маленький президент великої Антиукраїни. Він чимчикує довгими коридорами Кремля, де на стінах висять рідкісні пейзажі. Не здивуюсь, якщо частина з них вкрадена в України", - пише харківська блогерка Олена Кудренко на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбу...