"Дарвин заливается от смеха!": "Спритний" окупант голими руками впіймав український дрон (відео)

Російський окупант на фронті вирішив піти “на полювання”. Але зловити він намагався не тварину, а український дрон. І з цим заданням він впорався дуже добре. Відповідне відео на своїй сторінці в соцмережі опублікував журналіст Юрій Бутусов, передають Патріоти України.

“Дарвін заливається від сміху. Російський окупант голими руками хапає український дрон-камікадзе, після чого негайно відбувається детонація”, - прокоментував ролик Бутусов.

На кадрах же видно, як російський окупант пересувається окопом та намагається сховатися від дрона. Зробити це у нього не виходить, оскільки пілоти підрозділу Wild Division 82-ї окремої десантно-штурмової бригади зафіксували ціль та слідували за нею.

Якоїсь миті військовий РФ “прицілився” та схопив голими руками дрон-камікадзе. Проте для окупанта це виявилося фатальною помилкою - безпілотник здетонував.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Пекін намагався це приховати: У Китаї затонув новітній атомний підводний човен

четвер, 26 вересень 2024, 21:54

Китай намагався приховати затоплення новітнього підводного атомного човна. Про це повідомляє The Wall Street Journal, передають Патріоти України. За інформацією видання, навесні 2024 року в Китаї затонув новітній атомний ударний підводний човен. Інциде...

"Росіяни завжди відслідковують інформацію у публічному просторі": Військовий різко висловився про заяви щодо виходу ЗСУ з Вугледару

четвер, 26 вересень 2024, 21:28

Українські бійці замість того, щоб воювати за Вугледар, через "всіляких корисних дурнів, політиків" змушені спростовувати їхні заяви. Про це в ефірі "КИЇВ24" сказав Іван Тимочко, військовослужбовець, голова Ради резервістів Сухопутних військ Збройних с...