"Це нелюдське паскудство й жорстокість": Даша Астаф'єва звернулася до українців, які не хочуть бачити в соцмережах "страшні картинки"

Українська артистка Даша Астаф'єва після свого жорсткого звернення до українців, які «не хочуть бачити страшні картинки у стрічці» про війну, пояснила свою позицію, передають Патріоти України.

Астаф'єва знову звернулася до українців, які мовчать про війну в соцмережах, і пояснила, чому важливо говорити про звірства росіян в Україні. «Варто зрозуміти просту річ: світ втрачає «інтерес» до нас. Звучить жахливо, утім так воно і є. Усі ахнули, підтримали, поспостерігали та, зрештою, пішли далі. Це не їхня війна. У нас і далі вмирають люди від рук тварин із боліт, а в них на обкладинці — Тейлор Свіфт. Деякі іноземці взагалі думають, що наша війна скінчилася, бо її перестало висвітлювати національне телебачення, а хтось просто не цікавиться нами, адже читати про концерти Бейонсе приємніше, ніж про геноцид українців, братські могили та насильство над полоненими. Але — бл*дь! Нічого не скінчилося! Війна триває! Наша місія — транслювати її світу. Показувати «страшні картинки», писати про воєнні злочини росіян, поширювати історії воїнів англійською. Хто, як не ми? Кому це треба?», — написала вона в Instagram.

Астаф'єва наголосила, що замовчування війни — це злочин. «Замовчування війни — це злочин. Світ має бачити те, що росія робить кожного, с*ка, дня. Тільки так ми впливатимемо на ставлення людей до нашого ворога і зменшуватимемо лояльність до росіян. Усе просто: чим більше іноземців знають правду, тим більше світова спільнота підтримує нас, а міжнародні політики допомагають нам гасити окупантів. Вважайте, кожен репост зберігає життя. Я розумію, хочеться бути радісним і зручним. Хочеться транслювати ресторани й «Бурдж Халіфа» у вогниках. Хочеться дивитися на красу й жити нею. І, мабуть, особливо цього хочеться, коли у твою хату прилітає С-300. Ти дивишся на дах у полум’ї, що завалив усе твоє життя й кота, і думаєш: «Зараз, найголовніше, це нікому не показати, аби не налякати іноземців! Репостну краще юну Джулію Робертс, аби всім було приємно». Нормально транслювати своє життя з усіма його радостями та вдачами. Джулія Робертс неперевершена в будь-якому віці. Але замовчувати війну, аби не зіпсувати свою «пінтерестну» сторінку — це нелюдське паскудство й жорстокість», — зазначила вона.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Дивовижне життя Івана Підкови. Козацький ватажок, що шаблею здобув трон господаря Молдови і був підло страчений у Львові за наказом короля, щоб врятувати Польщу від помсти султана

субота, 27 липень 2024, 18:15

Лідери козацтва пізніших часів відтіснили в пам'яті народу відчайдушного і умілого отамана, що з купкою запорожців став одним з вершителей доль Східної Європи і підняв роль українського козацтва до небувалих до того висот, перевершивши Байду Вишневецького

Жирна ціль для українських ударів: Що відомо про аеродром "Дягілєво", котрий вночі розносили в друзки БПЛА

субота, 27 липень 2024, 16:00

У Рязанській області Росії сьогодні вночі, 27 липня, гриміли вибухи. Росіяни повідомляли про роботу ППО по безпілотниках у районі НПЗ і біля військового аеродрому "Дягілєво", де розташовані бомбардувальники Ту-22М3 . Патріоти України пропонують ознайо...