Датський інвестор вкладає 11 млн євро: У Рівному будують підприємство з виробництва дизайнерських меблів для європейських споживачів

На Рівненщину заходить ще один потужний інвестор.

Поблизу Рівного збудують підприємство із виробництва дизайнерських меблів. Для цього датський інвестор планує вкласти 11 млн євро та створити 1000 робочих місць, повідомляє пресслужба облдержадміністрації, передають Патріоти України.

«На Рівненщину заходить ще один потужний інвестор. Датська швейна компанія «Хйорт Кнудсен» прийняла рішення про створення української філії в області. Це буде велике деревообробне підприємство. Важливо, що буде налагоджене екологічно безпечне виробництво та виготовлення продукції з доданою вартістю. Прихід такого інвестора свідчить про привабливі умови ведення бізнесу в області. Тому притягне в область й інших донорів», – зазначив голова Рівненської ОДА Віталій Коваль.

Що відомо про будівництво?

Інвестор планує збудувати великий виробничий об’єкт на площах в 40 тисяч квадратних метрів. В планах – створити виробництво замкненого циклу з виготовленням продукції з доданою вартістю.

«Наша компанія – це сімейний бізнес, заснований близько 50 років тому. Спочатку виробництво , було налагоджене у Польщі. В Україні це поки 4 філії, на яких працює 1300 працівників. Ми вирішили розширюватися, з нетерпінням очікуємо на початок робіт на Рівненщині», – розповів Лаурсен Стін Леврінг та подякував владі за підтримку та сприяння.

Філія стане підрозділом Товариства «Об’єднана мода України». До нього входять аналогічні підприємства, що стабільно працюють у Львові, Почаєві, Великих Мостах і Бродах. Підприємства виробляють дизайнерській меблі, серед яких – дивани, м’які крісла тощо.

Продукція експортується в більш ніж 11 країн Європи.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Перетворити друге за величиною місто України на сіру зону: Кремль затіяв операцію проти Харкова, щоб з міста втекли люди, - ISW

вівторок, 23 квітень 2024, 9:40

Рупори Кремля також використовують занепокоєння щодо майбутньої наступальної операції Росії проти Харкова для проведення скоординованої інформаційної операції, щоб викликати паніку серед українців. . За оцінками ISW, ймовірність успішного наземного нас...

Народні прикмети на 23 квітня: Вранці потрібно виглянути у вікно і запам'ятати, кого першим побачили на вулиці

вівторок, 23 квітень 2024, 7:05

Християни східного обряду відзначають церковне свято 23 квітня на честь мученика Терентія, який відмовився принести жертву язичницьким богам навіть під загрозою тортур. Цей день зазвичай приносить тепло і ясну погоду. За повір'ями, сонце в цю дату вип...