Дати, яких варто остерігатися: Небезпечні дні у червні

Експерти називають ці дні несприятливими для людини.

У червні передбачать кілька днів, які негативно впливатимуть на різні явища, що своєю чергою, може позначитися на самопочутті деяких людей. Експерти назвали дні, на які слід звернути особливу увагу у перший місяць цього літа, передають Патріоти України з посиланням на іноземні ЗМІ.

5 червня - місячне затемнення

Тоді очікується напівтіньове місячне затемнення, яке має пройти у Знаку Стрільця. Це буде важкий день для всіх, хто збирається відправитися у дорогу. Все, що пов'язано з пересуваннями і транспортом, вимагатиме максимальної обережності.

Також цього дня варто остерігатися спілкування із незнайомцями. Нові знайомства краще відкласти на більш слушний період. Якщо ви цілком не довіряєте людині, то краще не розповідати їй про свої плани і секрети. Крім того, експерти радять утриматися від покупок у цей день.

16 червня - найбільш непередбачуваний день

Це буде останній день перебування спадного Місяця в Знаку Овна, що негативно позначиться на житті багатьох людей.

На 25-й місячний день можливі різні непередбачені зриви планів. Будьте готові до того, що задумане може не здійснитися. Доведеться підлаштовуватися під різні події, які неможливо передбачити. Розчарування настануть як у справах, так і в любовній сфері. Не ображайтесь на людину, якщо вона раптом скасує вашу зустріч в останній момент.

19 червня - покриття Венери Місяцем

Покриття - це астрономічне явище, в ході якого одне небесне тіло закривається іншим. День 19-го червня відзначиться серйозним занепадом сил, тому що Венера відповідає за енергетичні запаси людей, а Місяць - заблокує можливість цієї планети заповнювати наші сили.

Через це можливі навіть серйозні проблеми з продуктивністю на роботі та в інших справах. Варто братися за найпростіші справи, які не потребують підвищених витрат енергії. Також астрологи не рекомендують перевтомлюватися, відвідувати спортзал і надмірно рухатися, навантажувати себе роботою.

Якщо раптом різко впаде настрій, бажано вийти на вулицю і подихати свіжим повітрям. Крім того, Венера, покрита Місяцем, може вставити палиці в колеса тим, у кого заплановані на цей день побачення.

21 червня - сонячне затемнення

У червні очікується не одне, а цілих два затемнення. Друге з них - кільцеве сонячне затемнення, яке пройде у Знаку Рака. Це дуже небезпечний день, в який необхідно остерігатися сварок і конфліктних ситуацій, особливо у родині. Навіть найдрібніший скандал цього дня може обернутися великими проблемами і навіть розставанням з коханою людиною. Через непорозуміння, викликані небезпечною енергетикою цього дня, можна надовго припинити спілкування з рідними чи близькими.

При перших натяках на скандал варто посилювати гнучкість і дипломатичність. Якщо цього не зробити, то непорозуміння перетвориться на справжню війну. Це буде вкрай небезпечний день.

Ймовірно, затемнення 21-го червня буде найнесприятливішим з усіх шести явищ такого роду, які пройдуть цього року, а ще - найнебезпечнішим днем червня.

30 червня - час негативних емоцій

Висхідний Місяць у Скорпіоні зробить останній день червня невдалим для багатьох. Таке розташування Місяця може викликати сплеск негативних емоцій. Багато людей відчують заздрість, жадібність та образу. Все це негативно позначиться на відносинах любовного та дружнього характеру.

Останній день червня слід провести на самоті.

Якщо вам щось не сподобається у поведінці оточення, то краще стримати свою критику і бажання висловити все прямо в обличчя. Будьте гранично обережними у спробах донести свої думки до колег і близьких.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Снайпери ССО показали ліквідацію групи окупантів на Авдіївському напрямку (відео)

четвер, 28 березень 2024, 10:00

Снайпери 3-го окремого полку ССО під час спостереження на Авдіївському напрямку зафіксували переміщення російських військових та відкрили по них вогонь, всіх окупантів знищено. Про це повідомляє ССО. . "Ми забезпечуємо прикриття підрозділів, знищуємо ...

Ті, що покликані зламати порочне коло України: BIHUS Info показали "зашквари" кандидатів у судді КСУ (відео)

четвер, 28 березень 2024, 9:17

Як зазначають журналісти, серед претендентів на посаду судді Конституційного суду були люди, які не декларували майно, відвідували РФ після 2014 року, купували автівки в Україні за іноземну валюту, а також були викриті на плагіаті, бійках і керуванні а...