"Давай, жесті піддай із кувалдами": Путіну вигідно піарити Пригожина перед Заходом, - російський опозиціонер

Путінський режим спеціально піарить і створює галас навколо персони засновника ПВК "Вагнер" Євгена Пригожина. Таким чином Путін хоче налякати Захід – мовляв, після нього до влади в РФ може прийти ще гірша людина.Таку думку висловив російський журналіст та правозахисник Марк Фейгін, передають Патріоти України.

"Таке відчуття, що вони спеціально запустили тему Пригожина, щоб показати Заходу: "Дивіться. Якщо не я, то буде ось цей". Я з подивом читаю, як російські ЗМІ пишуть: "Який був мужик Пригожин: у в'язниці 13 років за розбій і за все, а його поважали..." Ви вдумайтеся. Вони тепер розповідають, який він нормальний, як сидів... Створюють репутацію", – зазначає Фейгін.

На його думку, Путін намагається підштовхнути Захід до переговорів, шантажуючи, що до влади в РФ може прийти Пригожин.

"Путін ніби каже Заходу: "Ну от, дивіться. Я вам не подобаюся. Так? Мені восьмий десяток. А ось прийдуть оці? Хоч атомну бомбу, хоч що. Тому ви обирайте: або я, або...", – припускає юрист.

Фейгін прокоментував жорстоку страту екс-"вагнерівця" Нужина кувалдою, яку підлеглі Пригожина зняли на відео. "Давай, жесті піддай із кувалдами, лякай усіх". Щоб можна було говорити: "Ну почекайте. Як же ви? Змусьте Україну, інакше я не витримаю, зникну – і прийде ось цей разом із Кадировим. От буде парочка така". І мені здається, що вони дійсно продають це на Захід", – підсумував він.

Джерело: Гордон
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 25 квітня: Що потрібно зробити для гарного самопочуття, а чого уникати у Марків день

четвер, 25 квітень 2024, 7:05

Народне свято 25 квітня відоме під назвами , Марк ключник, Василь-парильник. Православна церква України 25 квітня за новим стилем вшановувала пам'ять одного з дванадцяти апостолів євангеліста Марка. За старим стилем у свято сьогодні вшановують преподоб...

Военная помощь США сначала пойдет на закрепление позиций Сил обороны Украины и отражение наступления РОВ - Злий Одесит

четвер, 25 квітень 2024, 3:25

Сенат США во вторник 23 апреля (ночью 24 апреля по Киеву) поддержал законопроект о предоставлении помощи Украине на сумму около 61 млрд долларов. Подписание документа президентом США Джозефом Байденом – тоже не проблема, но как скоро настолько необходи...